препорачайте ми двойнозалепваща лепенка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
препорачайте ми двойнозалепваща лепенка
здравейте колеги . от известно време насам ме дерзае мисълта че дисплея на парктроника ми постоянно се отлепва от таблото ... първо оригиналното двойнозалепващо фолио на дисплейа се отлепи (предполагам от слънцето и вибрациите по таблото ) , после сложих някаква друга двойнозалепваща лепенка от мастерхаус която пак се разлепи , после сложих малко силикон под нея , но пак се отлепи ... ужас . след това на стъклото го лепих дисплейа пак с лепенка , по едно време дори кануколит капнах под лепенката на стъклото и вече се чудя с каква лепенка да го лепна този дисплей че ме дразни вече . та след тези ми дълги обяснения някои ако е попадал на здраво лепяща двойнозалепваща лепенка ще съм му много благодарен ако сподели каква се води и от къде да си я закупя.питам за някоя която наистина ще издържи на слънцето и на вибрациите на таблото . варианта с лепилата отпада тъй като след време ако нещо ме прихване да го махам от там дисшлея ще остане кофти петно от лепило.благодаря предварително
- hristov_GL
- Автомобил:
- Двигател:
- jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
колега, не съм имал проблем като твоя засега, но се сещам за варианти. В office1 продават уж някакви много здрави такива лепенки, с не знам си каква товароносимост, но дали ще свършат работа не знам. Аз бих опитал със лепящата част от изолация (уплътнения) за врати. Тя не е двойнозалепваща, но може да се отдели лепящата част от гумата. Смятам, че би се получило. Успех!
- CARAVELLE_VR6
- Автомобил: VW T4
- Двигател: AAC 1995
- Контакти: