Аман от гадни наркоманчета

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Mury
Автомобил:
Двигател:

Аман от гадни наркоманчета

Мнениеот Mury » Вто 18 ное 2008 20:17

Вчера към 18 00ч. ми звъни тъща ми с новината че са разбили гаража Изнесли са 2 комплекта 16-ки лети с гуми,едните на Алфата,другите на ГолфаФакта че се случва само ден след като си смених гумите,ме навява на мисълта че са ни дебнали.Счупили са планката на катинара/голям руски,здрав е/и са ги изнесли посред бял денТа така вече си няма хубва джантета,а тея наркомани ако го хвана ще им счупя всите пръстчета,и на ръцете и на кракатаИмам съмнение е в едно копеленце от блока дето е гаража/той е срещу нашия/,но не съм сигурен,поразпитах за него,ма всички ми казват че не е способен
Моля ако някой види джантите от снимките,или му ги предложат да се свърже веднага с мен,0899 89 87 50 Тони,благодаря предварително.

Мойте джанти са TSW 16-ки,много рядко срещани и веднга хващат окото
На Голфа са Фондметал 16-ки,много яки,два цвята графит и сребърно

Изображение

Изображение

Последна промяна от Mury на Вто 18 ное 2008 20:24, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 18 ное 2008 20:22

Мъри снимките не се скиват :arrow:

Потребителски аватар
Mury
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mury » Вто 18 ное 2008 20:25

Готов снимките са ОК :cry: :cry:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 18 ное 2008 21:50

най-много ме е яд на тия които изкупуват крадени стоки...ясно е, че жадните за доза наркота са готови да извадят и на майка си спиралата само да изкарат пара, ама тия дето изкупуват с какъв ъкъл са?

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Вто 18 ное 2008 22:18

гадове

Потребителски аватар
Rakarov
един обикновен Голфаджия
Автомобил: Polo GTI
Двигател: 1.8 Turbo
Контакти:

Мнениеот Rakarov » Вто 18 ное 2008 22:54

chefito написа:най-много ме е яд на тия които изкупуват крадени стоки...ясно е, че жадните за доза наркота са готови да извадят и на майка си спиралата само да изкарат пара, ама тия дето изкупуват с какъв ъкъл са?

Колега прав си но :
1. Тези, които изкупуват изобщо си нямат на идея от каде идва дадения артикул.
2. Ако ще се продават, според мен няма да отиде наркомана да ги продава с дрогерския му поглед а ще ги даде на някой или е*а ли му майката...
3. Това не са наркомани според мен ! Той е толкова нелеп, че може само да прави лоши неща...това са хора, които с това се занимават ! Почти съм сигурен !
4. Недей така разпитва колега. Естествено, че ще ти кажат " Оооо, той не е способен на това..." " Той не е крадец" и т.н.
5. Просто отдели една нощ ( знам, че е гадно...дебнел съм доста пъти така ама това е начина )...остави си колата да речем с лек свален прозорец и се настани с твоя авер в отсрещна кола и...само мога да ти пожелая успех !
П.с. съжалявам за кражбата колега ама това е :Bulgaria

Потребителски аватар
princo
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 1.8T Quattro 1997

Мнениеот princo » Вто 18 ное 2008 22:59

Изроди

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Вто 18 ное 2008 23:24

Копелдаци :horror: :rocketwhore

Потребителски аватар
Mury
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mury » Чет 20 ное 2008 20:17

Rakarov написа:
chefito написа:най-много ме е яд на тия които изкупуват крадени стоки...ясно е, че жадните за доза наркота са готови да извадят и на майка си спиралата само да изкарат пара, ама тия дето изкупуват с какъв ъкъл са?

Колега прав си но :
1. Тези, които изкупуват изобщо си нямат на идея от каде идва дадения артикул.
2. Ако ще се продават, според мен няма да отиде наркомана да ги продава с дрогерския му поглед а ще ги даде на някой или е*а ли му майката...
3. Това не са наркомани според мен ! Той е толкова нелеп, че може само да прави лоши неща...това са хора, които с това се занимават ! Почти съм сигурен !
4. Недей така разпитва колега. Естествено, че ще ти кажат " Оооо, той не е способен на това..." " Той не е крадец" и т.н.
5. Просто отдели една нощ ( знам, че е гадно...дебнел съм доста пъти така ама това е начина )...остави си колата да речем с лек свален прозорец и се настани с твоя авер в отсрещна кола и...само мога да ти пожелая успех !
П.с. съжалявам за кражбата колега ама това е :Bulgaria

Бате мойта кола 2 години седи на улицата,и никой не я е пипнал,няма да стане нищо :!: :!: :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”