welcome_to_group welcomee
Виж сега, тук много и често се спори кое е по добро, ТДИ или ГТИ.
Всеки си има мнение, но да кажа, че ТДИ по нищо не отстъпва на ГТИ, но мнооооооого по трудно се намира читаво а и са доста по скъпи

Искам мнение!!!
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
Добре дошла.
Според мен и десет страници с мнения да се изпишат тук няма да ти стане ясно какво да търсиш, щото вкусове всякакви и всеки си хвали своето. Това, което мога аз да кажа е вземи каквото ти изпадне читаво, щото при пазаруване на втора ръка автомобил предимствата на един модел или марка пред друг стават малко относително понятие.
Успех с търсенето.
П.С.
адреЗа на кафето?
Според мен и десет страници с мнения да се изпишат тук няма да ти стане ясно какво да търсиш, щото вкусове всякакви и всеки си хвали своето. Това, което мога аз да кажа е вземи каквото ти изпадне читаво, щото при пазаруване на втора ръка автомобил предимствата на един модел или марка пред друг стават малко относително понятие.
Успех с търсенето.
П.С.
адреЗа на кафето?
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре дошла.
Какво посрещане искаш като си писала, че си "на Диабло жената", ако не беше уточнила че си заета веднага щяха да се нахвърлят хиените.
Иначе по въпроса за колата: зависи за какво я взимате. За каквото и да я взимате ТДИ според мен е избора.
Аз след дълго умуване и търсене си взех Голф 2 1.6 ТД с интеркулер - харчи сега зимата 6.2/100 върви като голф 1.8 моно общо взето.
Какво посрещане искаш като си писала, че си "на Диабло жената", ако не беше уточнила че си заета веднага щяха да се нахвърлят хиените.
Иначе по въпроса за колата: зависи за какво я взимате. За каквото и да я взимате ТДИ според мен е избора.
Аз след дълго умуване и търсене си взех Голф 2 1.6 ТД с интеркулер - харчи сега зимата 6.2/100 върви като голф 1.8 моно общо взето.
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Добре дошла
м да ще да е като TanyaX от вратата и за краката banana banana banana ,
а сега за колата , върху тоя двг ТДИ-то нямам мноо наблюдения ,но новите дизели бягат много,
пък аз съм фен на безнизина (освен ако не ти бърка сериозно в джоба), аз съм за GTI

°niksi° написа:Какво посрещане искаш като си писала, че си "на Диабло жената", ако не беше уточнила че си заета веднага щяха да се нахвърлят хиените.
м да ще да е като TanyaX от вратата и за краката banana banana banana ,

а сега за колата , върху тоя двг ТДИ-то нямам мноо наблюдения ,но новите дизели бягат много,

пък аз съм фен на безнизина (освен ако не ти бърка сериозно в джоба), аз съм за GTI
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”