Искам да си оправя лампата на врътките на парното

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
ripai
Автомобил:
Двигател:

Искам да си оправя лампата на врътките на парното

Мнениеот ripai » Нед 28 окт 2007 17:08

Еми неска се опитах ама нещо не се получи извадих пепелника и там развих двете винтчета и после запецнах .Ако някои знае там как стоят нещата да помогне щото аз много не разбирам и се притеснявам да не прееба нещо лесно ли става тази операция

Потребителски аватар
fidrimku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fidrimku » Нед 28 окт 2007 17:17

Да веднага ще ти помогне всеки но ако кажеш и за каква кола става въпрос никак няма да е лошо!Предполагам не всеки знае каква кола караш!

Потребителски аватар
ripai
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ripai » Нед 28 окт 2007 18:40

Голф 3 96

Потребителски аватар
dobrev
Автомобил: Tiguan
Двигател: TSI2013
Контакти:

Мнениеот dobrev » Нед 28 окт 2007 19:01

Потребителски аватар
ripai
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ripai » Вто 30 окт 2007 10:46

Добре бе досега се мъчех ама нещо не иска да излиза развъртях всички винтчета и си помислих да не би немойе да излезе защото има винтче там при при запалката ама по схемата нема .
Начи от тази страна на запалката от там нещо запиа и немога да го извада защота моля помагаите че си4ко е разглобено и чака

Потребителски аватар
kappo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

...

Мнениеот kappo » Вто 18 ное 2008 17:52

и при мене има същият проблем немога да го сваля целият панел да не би да е защото имам ел стъкла от зад и нещо кабели да пречат :roll:

Потребителски аватар
ivsnara
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: Дизел

Мнениеот ivsnara » Вто 18 ное 2008 21:47

ripai написа:Добре бе досега се мъчех ама нещо не иска да излиза развъртях всички винтчета и си помислих да не би немойе да излезе защото има винтче там при при запалката ама по схемата нема .
Начи от тази страна на запалката от там нещо запиа и немога да го извада защота моля помагаите че си4ко е разглобено и чака

Днеска междо др го разглобих и аз понеже ми беше изгоряла лампичката та трябва да махнех пепелника под него има още 2 винчета и след тожа се маха пласмасовата рамка която е около цялото парно и след това самото което е около копчетата...

Потребителски аватар
kappo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

...

Мнениеот kappo » Сря 19 ное 2008 10:26

коелега нещо неразбирам при мен нещо закача от към запалката и немога да я махна тая конзолка за да ми се оголят вече тия врътките за парното да мога да стигна до крушчицата

Потребителски аватар
kappo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ...

Мнениеот kappo » Сря 19 ное 2008 10:28

kappo написа:коелега нещо неразбирам при мен нещо закача от към запалката и немога да я махна тая конзолка за да ми се оголят вече тия врътките за парното да мога да стигна до крушчицата

изкаш да кажеш че си махал и решетките на парното ли за да го свалиш другият панел

vlast079
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vlast079 » Сря 19 ное 2008 10:34

Колеги аз имах същия проблем и ето как става махаш пепелника има две винчета махаш ги махаш врътките на парното и трите после панела отдолу има четири винчета и тях като двете :) после наз пепелника има една пласмаса буташ я с отверката наляво към шофьорската врата и излиза тази пласмаса предпазва отзад копчетата за нагревателя на задното стъкло и за прозорците след това може да извадите и тройката на средната врътка има една бяла пласмаса дето се сваля и там е крушката а първо трябва да извадиш зелената пластинка която я предпазва и така успех

Потребителски аватар
kappo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

....

Мнениеот kappo » Сря 19 ное 2008 10:52

извини ме колега немога да разбера коя е тази пластмаса над пепелника която буташ наляво за да се освободи над пепелника са ми копчетатат за задното стакло и другите са за задните прозорци.Благодаря ти за описанието но ако напишеш каква точно х..ня мардаш наляво!

vlast079
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vlast079 » Сря 19 ное 2008 10:54

Ами аз поне съм с двуврат имам само две копчета и това за нагревателя точно над пепелника се вижда тази пласмаса като тръгнеш да го дърпаш се мести поне примен де и леко я буташ и излиза така ста примен миналата седмица го оправих огледай добре

vlast079
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vlast079 » Сря 19 ное 2008 10:56

ол сори не е над пепелника а над тези копчета и закача от дясната страна

Потребителски аватар
kappo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

...

Мнениеот kappo » Сря 19 ное 2008 11:00

най от дясно така над копчетата казвашна мен над пепелника са ми от дясно над него двете за прозорците до тях наляво са ми некжи такива квадратни черни статични дето не са за нищо и най в ляво на пепелника имамм няква лампа вградена в тия квадрастните ма т ми е за авариините сигнализира като работят.сега не те разбрах ак мн добре всичките тея квадратни копчетта тр махам?

vlast079
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vlast079 » Сря 19 ное 2008 12:00

Не значи когато махнеш и пласмасата на врътките за парното и отвиеш болчетата леко ги буташ навътре и трябва да я видиш

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”