Представяне Golf VI
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Тасче е Спаско, отдолу си личи черната метална джанта по ръба и захватите на тежестите за балансLetajanta написа:За мен това са 100% джанти тасовете си личат отдалечеchefito написа:кви джанти бе....това е тас...напоследък са много модерни...здрава стоманена жанса е долу...визуално леко си личи пластмасата ама не е фатално...

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
vasstop написа:Тасче е Спаско, отдолу си личи черната метална джанта по ръба и захватите на тежестите за балансLetajanta написа:За мен това са 100% джанти тасовете си личат отдалечеchefito написа:кви джанти бе....това е тас...напоследък са много модерни...здрава стоманена жанса е долу...визуално леко си личи пластмасата ама не е фатално...
А ти па карък - можа ли да уцелиш кола без подгряване на седалките - та сам да си топлиш ципа

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не знам за другите, на мен Г6 много ми хареса. Единствената забележка за мен е малкото място на задния ред при максимално дръпната назад предна седалка. Но все пак класът е такъв. И все пак да имам предвид,
че мястото е малко за мен, при условие, че бях облечен с яке. Иначе всичко друго ми хареса - дизай, изработка, материали.
А за "нашите" Голфове мога да кажа само едно - хората, които работят в Порше, се бяха наредили по стъклата на шоуруума отвътре и цъкаха като швейцарски часовници. Както Ники каза, това може би са едни от най-редките Голфове в БГ.
че мястото е малко за мен, при условие, че бях облечен с яке. Иначе всичко друго ми хареса - дизай, изработка, материали.
А за "нашите" Голфове мога да кажа само едно - хората, които работят в Порше, се бяха наредили по стъклата на шоуруума отвътре и цъкаха като швейцарски часовници. Както Ники каза, това може би са едни от най-редките Голфове в БГ.
ФСБ написа:дупето на 6-цата прилича малко на това на Туарега, мен ме кефи...
На кой тауерг? Защото новия таурег е 300 пъти по-красив от Г6 и няма нищо общо(не твърдя че трябва). Г6 е класи под него откъм задница. Сигурнио се бъркаш със стария таурег-да, голяма прилика, но какво от това? Това е стария таурег.. Все едно да се изкефя на интериора на широкото защото преди това съм карал кола 92година.. А всъщност интериора е пълна скръб от към дизайн, защото е от Г5.

Няма място за такива големи пропуски, това да не е Рено? На там ли се стремят? За това ли изкупиха толкова фирми и станаха гигант, за да съсипят първородната си фирма, и първородните си модели Голф и Широко.. Не че не ме радват, обичам ги, но повтарям-компромиси от такъв размер не трябва да има!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”