току що разглобих всичко колега не махах такава пластмаса просто исключих всички кабели от стаклата ми от копчетата и падна цялата конзола сега измих светлоотводите и се чудя дали да сменя крушката с 2W
тази в момента ми е 1.2W,ти какво би ме посъветвал?
Искам да си оправя лампата на врътките на парното
-
vlast079
- Автомобил:
- Двигател:
ами незнам да ти кажа взех крушките от един магазин на Дондуков отидох с старата крушка и ми дадоха други и непогледнах каква е но според мен по добре да е с по малко вата да не разтопи нещо че както сам виждаш всичко е такова а пък врътките за парното вървят комплект и струват към 200лв. незнам ти реши
- kappo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
окс мерси много за отговора колега смених си я с същата и чакам да се стъмни да видя какъв е резултата след почистването и снмята на крушката! 
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
kika2006 написа:Може и по лесноС дръпване се вади средната "врътка" след това едно маркуче от система /инфузионна мед./ го вкарваш в отвора и като го извадиш крушката е в него.Купуваш си нова слагаш я на маркуча набутваш я на мястото и с един дървен шиш /за скара
/освобождаваш крушката и нека бъде светлина
Колега!!!
Върхът сиии!!!
Тъкмо се чудех как,по-лесно да извадя тая "БАКИЯ"от там -без да се налага га разглобявам цялото табло.
Утре или в други ден ще пробвам!!!

- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
dobrev написа:http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=1417&postdays=0&postorder=asc&highlight=%EF%E0%ED%E5%EB++%EF%E0%F0%ED%EE%F2%EE%2A&start=15
Колега!!!
Нещо не мога да вляза в този линк!!!
По точно влизам но нещо снимките не излизат а отгоре все едно излизам от Форума!!!!
Ако можеш да го ПОБУТНЕШ МАЛКО!!!
- kappo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
....
vlast079 написа:не се коси ама на врътката на парното няма да ти свети хубаво но все пак не е като без крушка де имам предвид на тази дето е за перката на вентилатора ама да не забревим че аз не съм мил пистите за светлината да кажеш после как свети
Колега ако измиеш пистите повярвай ми ще останеш страшно изненадан измий ги(светлоотводите) и светят перфектно свичи врътки,като ново е
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”