3.6 V6 FSI - 300 к.с.!!! ми звучи много приятно

цялата работа се нарича вредни емисии и икономии ......

PcMan написа:..
Tyan написа:относно рокото ....нямаше DSG ...... с умерена ръчка показваше 15-16 разход ..... вървежа ме разочарова тотално .....ако бях отишъл с парите да го купувам след тоя драйв щях да се откажа ....... по принцип когато друг те вози и ръчка винаги ти е тегаво понеже нямаш контрол над ситуацията и е по плашещо ...тук такова нещо нямаще .... спокойно, мудно, монотонно без ряз ......... грам тръпка няма ..... дано е добре 2.0 ТФСИ
vasstop написа:Влади, ти с левия крак ли натискаш газта?Sir T написа:Относно разхода...,
...чак тогава в зависимост от тежестта на левия крак ще се регулира и разхода
Не че не може де, ама...
vasstop написа:Влади, ти с левия крак ли натискаш газта?Sir T написа:Относно разхода...,
Не че не може де, ама...
Sir T написа:vasstop написа:Влади, ти с левия крак ли натискаш газта?Sir T написа:Относно разхода...,
Не че не може де, ама...
имам явно проблем с разпознаването на посоките ... ляво и дясно нещо ми убягват![]()
между другото е доста забавно ако си размениш краката - с левия натискаш газта, а с десния съединителя
Sir T написа:^ Първо най-силния мотор на Scirocco (2.0TSI - 200 к.с.) не е 55, а 52 000 лв, за което получаваш доволно високо базово оборудване и доста силна и бърза кола. Тази сума ще ти стигне за BMW 3Series, базова като света и то 316i, на която ще се молиш на всеки светофар да тръгне. За аналогична динамика си приготви 75 000 лв. за 325i и ти гарантирам, че няма да ти вади усмивката по начина, по който ще ти я вади 2.0TSI Scirocco. Остава 1Series - за далеч не толкова динамичния мотор 123d (204 к.с.) си нагласи 65 000 лв .. и още някой лев за глезотии като климатроник, защото базово идва с климатик с врътки. За 52000 лв можеш да вземеш 120i (170 к.с.), но отново няма климатроник и динамиката няма нищо общо. Нещата при Mercedes CLC не са по-различни - за CLC 230 (204 к.с. - отново далеч от 2.0TSI като динамика) си нагласи 65 000 лв. и тепърва почвай да кичиш с опции. Сиреч, ако човек е комплексиран на тема емблеми му трябват още повече пари. И за мен нито една от изброените няма дизайна на Scirocco. Относно интериора - явно не си сядал в нито една от тези коли. Отиди и се намърдай в една 1Series и тогава говори за интериор.
A и Passat CC 2.0TSI почва също от 67 000 лв. Та сметката ти е невярна.
Върни се в “Scirocco & Corrado”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 73 госта