Относно призовка за КАТ по пощата...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Относно призовка за КАТ по пощата...
Здравейте колеги, получих призовка от КАТ да се явя еди кога си в КАТ във връзка с извършено от мен нарушение
(не помня какво съм направил). Явно са ме снимали някъде...както и да е, искам да попитам за съвет кое е по-добре - да се отиде в КАТ или да не се ходи, защото аз реално може и да не съм я получил тази призовка, всичко е възможно все пак. Някой да знае какво става, като не се отиде, давности, глоби (знам че е 100 лв., но само ако докажат че не си се явил, въпреки че си знаел за призовката)!

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- feersum
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Относно призовка за КАТ по пощата...
skotis написа:Здравейте колеги, получих призовка от КАТ да се явя еди кога си в КАТ във връзка с извършено от мен нарушение(не помня какво съм направил). Явно са ме снимали някъде...както и да е, искам да попитам за съвет кое е по-добре - да се отиде в КАТ или да не се ходи, защото аз реално може и да не съм я получил тази призовка, всичко е възможно все пак. Някой да знае какво става, като не се отиде, давности, глоби (знам че е 100 лв., но само ако докажат че не си се явил, въпреки че си знаел за призовката)!
Ако си я получил лично и си подписал, че си я получил, няма мърдане. Иначе - не си я получил.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
skotis написа:Не, не съм подписал нищо...даже и в пощенската кутия точно не беше, ами във входа сред други писма на една масичка, случайно я открих в пощенски плик и отгоре с моето име
Нещо си се объркал. Не мое да е било с твоето име. Пък и вие във входа нямате масичка за писма. Изобщо даже май нямате пощаджия. И ти от одавана не живееш тан. НАЛИ?

- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Да но ако и при трето известие от тип призовка не се явиш--може неприятно да се окажеш за издирване или принудително явяване.Все пак ти си знаеш най-добре за какво евентуално те викат и не е необходимо да го обявяваш публично точно в тоя форум.
На призовката трябва да пише задължително номер на преписката, по която те викат и качеството, в което те викат. Трябва да има длъжност и име на човека, който те вика и да е подписана и подпечатана. Имаш право да се явиш с адвокат, независимо от качеството, в което те викат. Ако на призовката не е вписан номера на преписката, значи е много вероятно такава да няма. В такъв случай търси адвокат. Той знае какво трябва да прави от там нататък.
На призовката трябва да пише задължително номер на преписката, по която те викат и качеството, в което те викат. Трябва да има длъжност и име на човека, който те вика и да е подписана и подпечатана. Имаш право да се явиш с адвокат, независимо от качеството, в което те викат. Ако на призовката не е вписан номера на преписката, значи е много вероятно такава да няма. В такъв случай търси адвокат. Той знае какво трябва да прави от там нататък.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”