Представяне Golf VI

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Betrayer
Автомобил: bmw
Двигател: 1986
Контакти:

Мнениеот Betrayer » Сря 19 ное 2008 22:42

Insect написа:като ги гледам така, 2-йката ми изглежда най-добре : vw fen
А на мене 3ката :love

Потребителски аватар
ФСБ
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ФСБ » Чет 20 ное 2008 9:04

PcMan написа:
ФСБ написа:дупето на 6-цата прилича малко на това на Туарега, мен ме кефи... :да:

На кой тауерг? Защото новия таурег е 300 пъти по-красив от Г6 и няма нищо общо(не твърдя че трябва). Г6 е класи под него откъм задница. Сигурнио се бъркаш със стария таурег-да, голяма прилика, но какво от това? Това е стария таурег.. Все едно да се изкефя на интериора на широкото защото преди това съм карал кола 92година.. А всъщност интериора е пълна скръб от към дизайн, защото е от Г5. :shock Качеството не е всичко, както и марката. Не може да си позволяват да използват стара база за толкова важни елементи, не и ако искат да са наистина едни от най-добрите предложения на пазара(т.е. да се продават добре не порсто заради марката). Не те критикувам, но дизайна на задницата е старомоден(от стария таурег както спомена). Задницата не е изключение. Г5 отзад е по-готин, оставаше и интериора да оставят както при широкото(Г5-ски), хептем щяха да се ос*рат. :roll: :P

Няма място за такива големи пропуски, това да не е Рено? На там ли се стремят? За това ли изкупиха толкова фирми и станаха гигант, за да съсипят първородната си фирма, и първородните си модели Голф и Широко.. Не че не ме радват, обичам ги, но повтарям-компромиси от такъв размер не трябва да има!

За мен това се казва приемственост, не компромиси. Сигурен съм че и от Г6 ще продават яко бройки. Тея дни четох, че тая година ФВ са продали най-много коли в Европа, знаят си работата немците.

ПС. Мен и стария Туарег си ме кефи :P

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Чет 20 ное 2008 10:07

Снимките на "голямото семейство" са станали супер :D Поздравления на собствениците им затова, че си ги гледат толкова вярно :kef:

Наблюдава се голямо присъствие на членове mhihi на форума, които са се отказали от марката и в момента карат други автомобили :hmmmm

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Чет 20 ное 2008 11:18

Ххаха
всички имаме скрит Голф в гаража

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Чет 20 ное 2008 11:24

или пасат :lol:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 20 ное 2008 11:28

R@do написа:Ххаха
всички имаме скрит Голф в гаража
или по няколко :lol:

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Чет 20 ное 2008 21:18

Тази двойка от общата снимка на всичките поколения не е ли не BRABUS?
Еи да бе то ги пише

А иначе и аз мечтая и голф 2, за сега финансовото м положеие не позволява.

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Чет 20 ное 2008 21:35

Единичката направо ги заслепява ... Истински красивия голф е 1цата :) :) Абе 6цата ме кефи много ,заразлика от 4ката ,която най-грози на фона на голфовете до сега...

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Чет 20 ное 2008 21:50

леле уникални фотоси...Г2 ката и 5цата ми хванаха най-силно окото(и 1 цата и 3 ката са нечовешки красиви -поздравления колеги собственици) ,обаче Г2 и Г5 гти са ми любимите ГТИ та направо :lady_love: :kiss_ohaa: :обичам ви :bowdown GTI

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Чет 20 ное 2008 21:56

PcMan написа:
ФСБ написа:дупето на 6-цата прилича малко на това на Туарега, мен ме кефи... :да:

На кой тауерг? Защото новия таурег е 300 пъти по-красив от Г6 и няма нищо общо(не твърдя че трябва). Г6 е класи под него откъм задница. Сигурнио се бъркаш със стария таурег-да, голяма прилика, но какво от това? Това е стария таурег.. Все едно да се изкефя на интериора на широкото защото преди това съм карал кола 92година.. А всъщност интериора е пълна скръб от към дизайн, защото е от Г5. :shock Качеството не е всичко, както и марката. Не може да си позволяват да използват стара база за толкова важни елементи, не и ако искат да са наистина едни от най-добрите предложения на пазара(т.е. да се продават добре не порсто заради марката). Не те критикувам, но дизайна на задницата е старомоден(от стария таурег както спомена). Задницата не е изключение. Г5 отзад е по-готин, оставаше и интериора да оставят както при широкото(Г5-ски), хептем щяха да се ос*рат. :roll: :P

Няма място за такива големи пропуски, това да не е Рено? На там ли се стремят? За това ли изкупиха толкова фирми и станаха гигант, за да съсипят първородната си фирма, и първородните си модели Голф и Широко.. Не че не ме радват, обичам ги, но повтарям-компромиси от такъв размер не трябва да има!

Колега като гледам си някъв атни-VW-ист. Относно прехваления ти Туарег, ще ти кажа само едно, въпреки че той е VW - Той едва ли някога ще пожъне успеха но GOLF и всички поколения след първият, зтвърждават това. Когато хората сравняват коли от класа на Голф, те просто казват това е класа на Golf и нищо повече. Това е успех с който много малко коли - модели могат да се похвалят, ако изобщо има такива, нещо подобно се е случило навремето след появата на VW - костенурката :) . Що се отнася до интериора на колата, той е класи над този на предшествениците си. Това че нямаш очи да го видиш си е твой проблем.

Ако не ти е станало ясно, си У VW форума и да плюеш по новата 6-тица е доста кофти решение от твоя страна и то в офф-топик раздела.

Иначе по темата, колата е уникално красива. Първият Golf който ми харесва от пръв поглед, като екстериор и интериор. Представям си как ще изглежда Highline изпълнението с хубави джанти, GTI версията и разбира се R32.............. :bowdown

Няма такава колаааааа : vw fen

Hellgate
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Hellgate » Чет 20 ное 2008 22:21

Супер е love.vw

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 20 ное 2008 23:48

morfei1 написа:[
Ако не ти е станало ясно, си У VW форума и да плюеш по новата 6-тица е доста кофти решение от твоя страна и то в офф-топик раздела.

Ако пък на теб не ти е ясно - всеки си има право на мнение във съответния раздел - стига да не противоречи на правилата

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Чет 20 ное 2008 23:54

веселин написа:
morfei1 написа:[

Ако пък на теб не ти е ясно - всеки си има право на мнение във съответния раздел - стига да не противоречи на правилата

....да беше казал нещо по темата, като го даваш много по правилата. Ако няма какво да кажеш относно новият Голф, невиждам защо СПАМИШ и нарушаваш правилата :evil:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пет 21 ное 2008 16:02

http://speed-press.com/?pageId=10090

Яд ме е, че нямах възможност да ида и аз... Друг път :lol:

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Пет 21 ное 2008 17:48

Еййй браво значи все пак колегата stan е свършил работата с попълнението на голф 4!Браво било е ПЕРФЕКТНО!!!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”