Боядисване на пластмаси по таблото и вратите в Г3
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
Боядисване на пластмаси по таблото и вратите в Г3
Значи от една тема за сбирките на vw фенове в америка (H2O или нещо подобно беше) видях една страхотна снимка на венто с страхотно цветово отношение в инериора.Въпроса ми е какви материали са нужни да се постигне това.С какво се боядисва тази пластмаса по интериора,преди това с какво се минава,каква е основата,и вс каквото се прави за да стане 1 към 1 както с това на снимката.Моят голф е абсолютно заводски отвътре,а искам да стане като този.Какво ми е нужно? Ето снимката : 

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
...
Първо си избери цвят за таблото който ПОГЛЪЩА слънчевите лъчи ! ! ! Инъче за другото незнам.....(учбнк.Физика 1-9 клас)

- VW_Ventsi
- Автомобил: VW GolF III
- Двигател: ABF 94
ми колега аз мойто табло го пръснах със спрей(син) и виж какво се получи,т'ва дето е на волана не го гледай аз го оправих после просто се надраска от сваляне и слагане,аз згреших малко щото лепнах фолио,беше ми напукано таблото и го "кърпихме",но втори път няма да я права тая грешка!Няма значение ти не прави така просто си купи флакон,ма да е хубав,да не е от тия космос и го пръсни,ако искаш да се набие го направи с авто боя,пак ще стане ма ще си бръкнеш по надълбоко в джоба
[url][url=http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/v.php?p=u/1457/303286484.JPG]
[/url][/url]

[url][url=http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/v.php?p=u/1457/303286484.JPG]
Последна промяна от VW_Ventsi на Пет 21 ное 2008 16:38, променено общо 2 пъти.
- VW_Ventsi
- Автомобил: VW GolF III
- Двигател: ABF 94
Re: ...
NORX написа:Първо си избери цвят за таблото който ПОГЛЪЩА слънчевите лъчи ! ! ! Инъче за другото незнам.....(учбнк.Физика 1-9 клас)![]()
![]()
Колега аз и в 10клас го уча тва