е ма Ваското1 поцепва свеvaskoto1 написа:моя е на друго място и е вграден ама ше те бичувам! спамер ньеден!

Adnan написа:Отиваш в парвото село близо до вас, казваш искам да гледам как се вари ракия на първо срещнатия човечец който кара колело в 15.00 в формата на Гърмяща змия и едновременно е седнал на него в поза пикаяща крава!
Като те заведе на казана си води записки, че сред мизизмите които излизат от казана и миризмите от скарата + 2-3 годишните домашни ракии точно след 40 мин. няма да имаш воля да излезеш от там.
Ще се превърне в твоя 2'ри дом, ще имаш чувството че там си се родил.
smotan написа:Стана беля Днес реших да си правя дръпка с неизвестно Инфинити на един свтофар.Обаче тоя капут ме изтегли и на светофара закова. Аз и брато не можахме да спрем и прасссссс......Аз и брато слезнахме да видим дали на човека му има нещо ама тоя тръгна на бой.Викам на брато - почваме го.Да ама не.Аз съм със счупен нос а брато с пукната глава.Извади тоя некакъв чук и смаза колата.Хората остави,че не помагаха ами ни овикваха,че сме скапани голфаджии.Какво да правим с брато.Дойде полиция,и тия полицаите даже не ни питаха за номера му.Единия вика на другия - гледай - пак пребит голфаджия.Какво да правим?Колата се продава на части между другото . Ебати скапаната държава
VW_Ventsi написа:аз мисля че се сещам кой си,миналото лято като отивах на работа те видях да си разглобяваш сирокото и се усмихнах а ти ми викаш кво ме гледаш искаш ли да те пребияаз даже неможах да ти кажа че ти се въсхищявам
за това което правиш
karakonjul написа:RossenVlad написа:Аз не очаквам ВИЕ да ми кажете, защото аз не искам колега от младост да ми каже кой е паркирал еди каде си, разбираш ли.
ааааа тука си в голяма заблуда, все пак става въпрос за ПОЛО те тия всичките се знаят, ай няма ти казвам как си перът бермудите.![]()
![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта