Има една изолация която се слага под паркета обаче как се казваше точно сега не се сещам , сваляш всичко пласмасово по колата и слагаш отдолу колкото ката събере. На всеки болт от таблото и там където се допира слагаш подобна материя която от едната страна е лепяща и нама мърдане. Много търпение трябва и според мен резултата е добър.
И нови щипки за корите
Скърцане на корите
- smg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На италянските дараци им скърцат още като излезнат от завода. При тях по дефаулт е така!
Таблата им също така почват да се люпат и мажат. Сглобката им толкова им куца, че са направо трагични.
При VW също почва да поскърцва тук там, но това се дължи на лошите ни пътища разбира се.
При това се получава при коли много карани по нашите настилки.
Таблата им също така почват да се люпат и мажат. Сглобката им толкова им куца, че са направо трагични.
При VW също почва да поскърцва тук там, но това се дължи на лошите ни пътища разбира се.
При това се получава при коли много карани по нашите настилки.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Предполагам, че самолета (алфата) не скърца никъде[/quote]
Ами скърца си и решетки на предните говорители и тапицерия на предни врати, а при рязко ускоряване има някакво трополене в тапицеряита на таблото но не е от таблото.-издърпвал съм го но се чува зад него някъде. Има и скърцане в 1 пластмаса на предно ляво стъкло -от нея духа топъл въздух на прозореца . но тя е извън класацията защото преди мен са я сваляли заради огледалото /наркоманчетата са му видяли сметката /и сега няма щипки .
А пък на нов Ситроен -дървен С15 на 3 месеца като хвана студа така скърца пластмасата вътре, че просто нямам думи.
Ами скърца си и решетки на предните говорители и тапицерия на предни врати, а при рязко ускоряване има някакво трополене в тапицеряита на таблото но не е от таблото.-издърпвал съм го но се чува зад него някъде. Има и скърцане в 1 пластмаса на предно ляво стъкло -от нея духа топъл въздух на прозореца . но тя е извън класацията защото преди мен са я сваляли заради огледалото /наркоманчетата са му видяли сметката /и сега няма щипки .
А пък на нов Ситроен -дървен С15 на 3 месеца като хвана студа така скърца пластмасата вътре, че просто нямам думи.
Последна промяна от kris11 на Пон 06 фев 2006 22:11, променено общо 2 пъти.
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Taffy
- Автомобил: Audi A4
- Двигател: ADR 2000
Това, което Kris каза, че "като си подпреш лакъта на опората така скърца е страшно попадение".
Като някой приятел се опита да се надигне малко на седалката и използва въпросната ми кора се чува този звук.
Не само щипките са решението. Те корите като се търкат една в друга това няма как да се избегне.
Другото е претапициране ан самите кори да не са така пластмасови, а от някаква друга материя.
Като някой приятел се опита да се надигне малко на седалката и използва въпросната ми кора се чува този звук.
Не само щипките са решението. Те корите като се търкат една в друга това няма как да се избегне.
Другото е претапициране ан самите кори да не са така пластмасови, а от някаква друга материя.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”