Коя застрахователна агенция да избера?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ianek
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Коя застрахователна агенция да избера?
Добър ден трябва да си права застраховка гражданска отговорност обаче незнам каде и искам да помоля ако някой знае каде е по хубаво и има някакви бонуси като например безплатно гориво или някакви такива нека ми каже.Благодаря предварително
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Най-вероятно питаш за застрахователна компания, а не агенция.
Важното е да гледаш какво пише в договора и общите условия, безплатното гориво и безплатното пиле не са от такова значение.
Преди Дженерали даваха голямо намаление при сключване на каско, ако ГО беше при тях - това повече си заслужава, ако търсиш някакъв бонус. Даже даваха и безплатна застраховка домашно имущество. Но това беше преди година, сега трябва да провериш пак, но мисля че още го има.
Важното е да гледаш какво пише в договора и общите условия, безплатното гориво и безплатното пиле не са от такова значение.
Преди Дженерали даваха голямо намаление при сключване на каско, ако ГО беше при тях - това повече си заслужава, ако търсиш някакъв бонус. Даже даваха и безплатна застраховка домашно имущество. Но това беше преди година, сега трябва да провериш пак, но мисля че още го има.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
ISRalien написа:Vizor написа:която си искаш
препоръчвам сандо
дженерали
мноо далавера
мене ме кефи
бързо лесно вкусно
И аз бях на това мнение преди да направят ония магарии с прекратяването на полиците...
боли ме шперца.. всичко на далавера е на далавера..
еле па съм нямал проблеми
приятел си смени всичко по бмв-то ..
немаше багажник скоро..
закараха му го горе в ляво

оди разправяй квото си искаш
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Реално всички не дават пари, който квото да говори, има клопки и дървета навсякъде, за Дженерали последното, което знам от този, дето им е вещо лице за Русе, че след трета щета по автомобила по твоя вина трябва да дозастраховаш на 100 %. Санто ще каже, дали наистина е така, ама тва си е дървения. В Булстрад колегата, дето пищя за бонус-дървото - то си го пише черно на бяло, ако имаш щета тогава я плащаш тая вноска, иначе не я плащаш..... Булстрад са си скъпчии, % е по-висок. ЛевИнс - надалеч от тях поне в Русе, Булинс - ех, спомени.... забрави ги и тях, пак поне в Русе
. Всички са един дол дренки, никой не дава кинти, което е нормално, идеята на едно дружество е да излиза на печалба, а не да бъде благотворително такова. Лично аз смятам, че всичко зависи от тва колко си близък с вещото лице, ако можеш при него да си направиш каското - най-добре!

разгледай тук
http://www.sdi.bg/onlineInsurance/
можеш веднага да сравниш цените на 8 компании и ако решиш да си направиш он-лайн застраховка
вчера направих моята днес ми я донесоха в офиса
http://www.sdi.bg/onlineInsurance/
можеш веднага да сравниш цените на 8 компании и ако решиш да си направиш он-лайн застраховка
вчера направих моята днес ми я донесоха в офиса

Абе вие за какво ходите да си правите каско, за да си защитите колата от евентуална кражба щета, недай си боже или да си подменяте старите части с нови, за сметка на застрахователя? Еми, те не ядат доматите с колци
.
Аз работя с Дженерали, а преди това с Орел. Нямал съм абсолютно никакви проблеми, с изплащане на суми, но и никога несъм злоопотребявал

Аз работя с Дженерали, а преди това с Орел. Нямал съм абсолютно никакви проблеми, с изплащане на суми, но и никога несъм злоопотребявал

.
ДЗИ.безплатен преглед и пътна помощ при птп(май доста по-разумно от 10 кила гориво
).разсрочено при същите условия(не както виктория и подобни компаниики).а и добри обезщетения за другите(не маловажно)
ако си в перник и решиш на лс.

ако си в перник и решиш на лс.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”