Може да я имаме като краен случай

Bobi_S13 написа:Няма да е на 20км какво пречи в Щутгарт(Ст.Град) примерно къщата или или още 1-2. Как на 20км аз имам намерение да съм без кола както това е желателно и за останалите. Но това е лошото трябва да се оточним най-скоро щото за толкова хора трябва резервация. А под кръчка разбирам жива музика и т.н.
Tinko написа:cardan написа:евалата тинко. вече си мислех че ще чакаш дасе съберат снимки от наколко срещи та да ги качих наведнъж.
п.с. продава се тунинг броня. червена е ама ше я пръснеме.
Че аз кога съм чакал да се съберат. Еми ок следващия път да ги качва някой друг да стане по-бързо....
Bobi_S13 написа:Примеро, но само ако сме 4 човека няма смисал. Айде Всички разбудете се!!! Дайте да направим Понеделнишката сбирка в Събота на по-алкохолче че ми писна кафето тая седмица!!! Лозенлии и вие се стегнете и елате.
CARAVELLE_VR6 написа:айде и аз да се пробвам да дойда ако ме помните!
Мале от кога не съм писал нищо. Ще следя за деня и часът на срещата. нали приемате и хора с бусове VW ако не да зема на жената колата
CARAVELLE_VR6 написа:айде и аз да се пробвам да дойда ако ме помните!
Мале от кога не съм писал нищо. Ще следя за деня и часът на срещата. нали приемате и хора с бусове VW ако не да зема на жената колата
iceberg9 написа:ее как пък този ликенд ще правите сбирка... да знаех по от рано да отложа пътуването , как ме е яд ,.............
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта