Въпрос за скоростна кутия на Golf2 Syncro
- milenski
- Автомобил: Golf MK2 SYNCRO
- Двигател: GX 1987
- Контакти:
Въпрос за скоростна кутия на Golf2 Syncro
Здравейте. Някой има ли идея дали 5-та скорост на скоростната кутия за syncro е еднаква с тази на нормалните Голф 2? Като гледам по таблицата предaвателното число е 0,745. Модела написан за моята кутия е 020 4Z. Проблема ми е, че доста се е разшумяла тази 5-та скорост и се опасявам че ще ме остави попътно без да знам дали ще става нещо от самата кутия. Ако някой знае нещо повече по темата моля да сподели.
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос за скоростна кутия на Golf2 Syncro
несъм на 100% сигурен но скоростите се различават само по допълнението заради синхрото но пък ако сложиш обикновенна кутия не върви голфа с повече от 140км това е сигурно и проверено на голф синхро но там лагери и зъбчатки би било редно да са еднакви но знам ли дано не съм те объркал повечеmilenski написа:Здравейте. Някой има ли идея дали 5-та скорост на скоростната кутия за syncro е еднаква с тази на нормалните Голф 2? Като гледам по таблицата предaвателното число е 0,745. Модела написан за моята кутия е 020 4Z. Проблема ми е, че доста се е разшумяла тази 5-та скорост и се опасявам че ще ме остави попътно без да знам дали ще става нещо от самата кутия. Ако някой знае нещо повече по темата моля да сподели.
- milenski
- Автомобил: Golf MK2 SYNCRO
- Двигател: GX 1987
- Контакти:
Имам един PDF за скоростната кутия на syncro. Свалял съм го отнякъде навремето и вътре описанието е по-различно от това за 020 4Z колкото ми пише на табелата в багажника. Но за 5-та предавка е еднакво 0,745 та затова тайничко се надявам да не ми бъде пълна драмата. А в този PDF кутията е описана с код 009 което ми е малко странно. Надявам се да имам до довечера инфо от човека който я прави и ще споделя.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”