Марков Xenon?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
L&R написа:Оргиналните са по 2000 - 3000лв. поне толкова доплащат на новите коли.
оргинална система:
просто забучени ксенонови лампи:
Виж и този сайт:
http://www.hidplanet.com
в наи скоро време ще направя нощни снимки на китаиски ксенон(самия ксенон не е интересен)и фар с лупа-единствената разлика е 4е при неоригиналния ксенон я няма електронната настроика на фара за висо4ина и свети даже и по добре от пове4ето фабри4ни ксенонови фарове
визирам единствено фарове на ИСТИНСКИ производители;хела,фк и инпро,а пък за мен ли4но няма разлика между китаиски или кореиски ксенон-google казва 4е вси4ко е made in china -разликата е единствено в опаковките и коя фабрика е производителя-дори и на хубавите марки заводите се преместиха в Китаи........
за луксима е писано много в нета и хубавото е 4е е само на бг език
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
А на мен ми се струва, че от особено значение за ксеноновия ефект е самият фар.
Ако не е с лупи - светиш като катер на брегова охрана.
Лъчът е страшно разходящ и мисля, че само пречиш на останалите.
Лупата ще даде концентрирания сноп светлина, който и благодарения на ксенона, ще има далечно "проникване".
Аз си сложих сам LightingPlus ксенон и на къси, и на дълги.
Дългите не са много подходящи за присветване, но иначе реагират напълно нормално след първите едно-две превключвания при дълъг път (извънградско).
Ще видим колко ще изкарат, сложил съм ги преди 5 месеца, обаче нещо не могат да ме убедят какво толкова уникално има в оригиналния ксенон, за да ръсна 2 бона...
Ако не е с лупи - светиш като катер на брегова охрана.
Лъчът е страшно разходящ и мисля, че само пречиш на останалите.
Лупата ще даде концентрирания сноп светлина, който и благодарения на ксенона, ще има далечно "проникване".
Аз си сложих сам LightingPlus ксенон и на къси, и на дълги.
Дългите не са много подходящи за присветване, но иначе реагират напълно нормално след първите едно-две превключвания при дълъг път (извънградско).
Ще видим колко ще изкарат, сложил съм ги преди 5 месеца, обаче нещо не могат да ме убедят какво толкова уникално има в оригиналния ксенон, за да ръсна 2 бона...
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Извинявайте за невежеството, но името Luxima от къде идва
http://gdjhdgs.en.china.cn/selling-lead ... r-Kit.html

http://gdjhdgs.en.china.cn/selling-lead ... r-Kit.html
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
rosy написа: Luxima като име какво е- българско име сложено върху друг продукт с разрешението на производителя или така идва продукта отвън като Luxima?
И аз съм чувал, че на Санто ксеноните са много добри!
Питам и си отговарям сам

Luxima е българското търговско име което се слага върху китайския продукт.
До месец щели да предлагат нещо уникално, невиждано до сега на пазара. Санто, ксенон с мацка ли ще давате

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
rosy написа:rosy написа: Luxima като име какво е- българско име сложено върху друг продукт с разрешението на производителя или така идва продукта отвън като Luxima?
Питам и си отговарям сам![]()
До месец щели да предлагат нещо уникално, невиждано до сега на пазара. Санто, ксенон с мацка ли ще давате
някой да е казал нещо друго....то на всички е ясно че е китайско...ама ако има хубава гаранция....дреме ми...негативите си ги обира търговецът...
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ксенона вече е факт,ама кой да четеrosy написа:rosy написа: Luxima като име какво е- българско име сложено върху друг продукт с разрешението на производителя или така идва продукта отвън като Luxima?
Питам и си отговарям сам![]()

и първия монтаж

и описанието за монтажа
ТУК
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zemon_C4455XP написа:и аз съм с LUXIMA 5000 к и съм много доволен,при нас ги монтираме на коли който са без оригинален ксенон по желание на клиента и до сега сме имали една рекламация на една нова Ц класа а ксенона беше сложен преди 6 месеца проблема беше в баласта смених го и готово,смело мога да твърдя че е качествен,а относно оригиналния две мнения по въпроса няма но цифрите са жестоки от 250 до 400лв за крушка а другите неща да не говорим какви са цените
Тия дни чух от един колега, че на SAAB - около 2001-ва год. производство, една крушка за фабричния ксенон струвала около 700 лв.

п.п. при тия цени предпочитам всяка година да си купувам нов к-т китайски ксенон.
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
няма такова нещо,аз работя в Мерцедес и дори при на с няма такава цена за крушкаstanislav_s написа:zemon_C4455XP написа:и аз съм с LUXIMA 5000 к и съм много доволен,при нас ги монтираме на коли който са без оригинален ксенон по желание на клиента и до сега сме имали една рекламация на една нова Ц класа а ксенона беше сложен преди 6 месеца проблема беше в баласта смених го и готово,смело мога да твърдя че е качествен,а относно оригиналния две мнения по въпроса няма но цифрите са жестоки от 250 до 400лв за крушка а другите неща да не говорим какви са цените
Тия дни чух от един колега, че на SAAB - около 2001-ва год. производство, една крушка за фабричния ксенон струвала около 700 лв.![]()
п.п. при тия цени предпочитам всяка година да си купувам нов к-т китайски ксенон.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”