Пукнатини по таблото
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Пукнатини по таблото
Чудя се как може да се заличат тези напуквания дето ги има по таблото от слънцето. Ако някой има идея......освен да се смени разбира се.
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- asskoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
пич мойто кожено табло беше така....аз обаче си купих друго
начи имаш вариант да си го направиш сам по следния начин
предварително си купи кожа дебела 2мм(по възможност естествена) и другите матеряли които съм изредил по надолу
1.сваляш го и махаш сички уреди от него
2.изчистваш го с препарат хубаво-отгоре само
3.пръскаш го с изолатор за пластмаса(става за кожата добре)
4.след което го пръскаш с грунд за дърво или пластмаса(няма значение),или другия вариант е да го намажеш с пяна за запълване на каси(прозорци и врати,не може да не я знаеш) и я размазваш добре отгорепо цялото табло- да стане тънак слой 2-3мм
5.зимаш шкурка 80 ако си го направил с пяната-шлаифаш,след което шлаифаш с 120 или 160 но е по добре с 120(ако си го грундирал е нужно само с 120 шлайфане)
6.шлаифаш докато таблото стане равно и гладко и си прилича на ново
7.пробваш го дали влиза в колата и ако има някъде кадето да закача или да не влиза го зашлаифаш с 80 докато не влезе,като имаш на предвит и слоя кожа която че залепиш отгоре
8.ето тук не съм сигурен какво лепило ти трябваше
,но трябва да вземеш лепило което да издържа на температури от 100 градуса и да лепи кожа
9.след като вече предварително си си купил тънката кожа,внимателно я залепяш от дясно наляво(за което ще ти трябва поне 2-3 часа)
10.слагаш таблото обратно
това съм го правил на един приятел на голфа обаче таблото беше мн малко напукано и ние залепихме карбоново фолио отгоре....но технологията беше същата
успех!
начи имаш вариант да си го направиш сам по следния начин
предварително си купи кожа дебела 2мм(по възможност естествена) и другите матеряли които съм изредил по надолу
1.сваляш го и махаш сички уреди от него
2.изчистваш го с препарат хубаво-отгоре само

3.пръскаш го с изолатор за пластмаса(става за кожата добре)
4.след което го пръскаш с грунд за дърво или пластмаса(няма значение),или другия вариант е да го намажеш с пяна за запълване на каси(прозорци и врати,не може да не я знаеш) и я размазваш добре отгорепо цялото табло- да стане тънак слой 2-3мм
5.зимаш шкурка 80 ако си го направил с пяната-шлаифаш,след което шлаифаш с 120 или 160 но е по добре с 120(ако си го грундирал е нужно само с 120 шлайфане)
6.шлаифаш докато таблото стане равно и гладко и си прилича на ново
7.пробваш го дали влиза в колата и ако има някъде кадето да закача или да не влиза го зашлаифаш с 80 докато не влезе,като имаш на предвит и слоя кожа която че залепиш отгоре
8.ето тук не съм сигурен какво лепило ти трябваше

9.след като вече предварително си си купил тънката кожа,внимателно я залепяш от дясно наляво(за което ще ти трябва поне 2-3 часа)
10.слагаш таблото обратно
това съм го правил на един приятел на голфа обаче таблото беше мн малко напукано и ние залепихме карбоново фолио отгоре....но технологията беше същата
успех!
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
та по темата, че се отплеснахте и двамаата...
Аз лично не виждам смисъл да го облицоваш в кожа, защото някак си не идва, таблото кожено, пък всичко останало старата пластмаска..
Но въпрос на личен избор.
Още повече, че таблото от голф е често намираемо в моргите, и можеш да си вземеш нещо много читаво на приятна цена..
Да не говорим, че всякакви такива home made изпълнения няма да станат като заводско, а и нерядко излизат по-скъпо
Аз лично не виждам смисъл да го облицоваш в кожа, защото някак си не идва, таблото кожено, пък всичко останало старата пластмаска..
Но въпрос на личен избор.
Още повече, че таблото от голф е често намираемо в моргите, и можеш да си вземеш нещо много читаво на приятна цена..
Да не говорим, че всякакви такива home made изпълнения няма да станат като заводско, а и нерядко излизат по-скъпо