"Цената на петрола буквално се срути"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
народа е беден хора навсякаде работата намалява и почват съкращения не си мислете че българиан е богат,работех на 1 строеж и там станах интересни съкращения сметайте щом и аз влзиам в тех каде са мои хора и сме вече година заедно начи намалват до минимум всички зарходи защотот народа живее на кредит а сега вече кредити нема купили са жилища на кредит а бнаките не дават парите а те не дават на строителя и си ебава мамата верижно бавно и славно скоро време всичко ще е чао
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
marianchev написа:Абе каквото и да е - друго е бензин А95 - 1,80лв вместо 2,35лв преди
Откакто е под 2 лева на практика спрях да карам на газ градско
Много надребно разсъждаваш,колега---това за плюс ли го смяташ,падането на цената на бензина и то като отговор на глобалното падане на цената на барел петрол под 50 доларчета,заради супер заниженото търсене поради кризата.
А съкращенията и фалитите които ще настъпят,а увеличените данъци,а увеличаващите се застраховки,повишението на тока,супер повишението на парното което се очаква,безработицата която дават от догодина да нарастне чуствително,а се видя че никой не е застрахован.............................да изброявам ли???
Ако имам пари в джоба и по пет пъти на ден ще хващам таксита,ако нямам,ако ще бензина да стане и 1 лев---все ми е тая.
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
Съгласен съм че положението изобщо не е добре, ясно е че процента на намаляването на цената не съответства на процента на намаляването на цената на барел/петрол - това се коментира и в друга тема и не искам да надълбавам.
Исках да кажа че все пак се отразява добре този спад, макар че трябва да пада още доста, но всеки знае че това няма да стане.
Като цяло поскъпването на живота няма да коментирам
.
Има много неща да се казват, но те са коментирани многократно във форума и няма смисъл точно в тая тема
Исках да кажа че все пак се отразява добре този спад, макар че трябва да пада още доста, но всеки знае че това няма да стане.
Като цяло поскъпването на живота няма да коментирам

Има много неща да се казват, но те са коментирани многократно във форума и няма смисъл точно в тая тема

propparo написа:...
Не разбирам какво искаш да кажеш. Все едно баща ти и брат ти да нямат работа 4 месеца, държавата да ги наеме, защото е решила да намали безработицата, като ги наеме за изграждането на инфраструктурни обекти. Ти да се похвалиш, че най - накрая са намерили работа, а аз та те питам имаш ли идея това каква инфлация може да породи в дългосрочен план ...
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Rijo написа:propparo написа:...
Не разбирам какво искаш да кажеш. Все едно баща ти и брат ти да нямат работа 4 месеца, държавата да ги наеме, защото е решила да намали безработицата, като ги наеме за изграждането на инфраструктурни обекти. Ти да се похвалиш, че най - накрая са намерили работа, а аз та те питам имаш ли идея това каква инфлация може да породи в дългосрочен план ...
Баща нямам,брат също.
Ако в България не работиш дори 1 седмица и разчиташ само на себе си---си вече мъртвец.Ако има системно неработещи младежи на по 20-25 години то значи има-- Мама меси,тати носи.Схващаш нали?
Когато кризата се стовари на 100 процента в БГ,на бял свят се покажат още някоя и друга далавера на управляващите и недотам управлявящите политици,като стане ясно че голяма част от парите от Еврофондовете се отишли за фонда И Аз Съм Човек на 5 човека накръст от цяла БГ,когато се увериш че всички видове данъци които даваш на тази келява държавица отиват всякъде другаде но не и където трябва---Пак ела и ми пиши за инфлация,ако все още имаш пари да си платиш тока и да си включиш компа.
За какво ми е да се радвам,че пестя от по-ниския бензин,като ще ги дам спестените от него пари за ток и парно на новите цени.
Изхода не е да се намалят разходите,а да се увеличават приходите.Икономийката е майка на мизерията.
Но Айде стига спам от моя страна--темата е друга,че като гледам доста нещо изписах.
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ама и заглавието кърти:"Цената на петрола буквално се срути"
:)
Все едно 1л.е 1лев
Сега намерих бележки от миналата година по същото време и съм сипвал на 1лв.90ст.Е да,ама живота тогава беше по-евтин...
И квото и да си говорим се ни го бутат в резервоара....
Най-добре е или да симулираш дейност и да ги лъжеш,че бачкаш,а да ти плащат или да си имаш собствен бизнес и да си го развиваш тва е...

Все едно 1л.е 1лев

И квото и да си говорим се ни го бутат в резервоара....
Най-добре е или да симулираш дейност и да ги лъжеш,че бачкаш,а да ти плащат или да си имаш собствен бизнес и да си го развиваш тва е...
а на мен ми е интересно защо не свалят цените на билетите прмерно? нали беше дизела 2,50 и направиха билета 1 лев, сега като е 2лв литъра що не свалят билета на 80 стотинки а?? и каква е връзката на билетите за трамвая и метрото с горивата че и тях ги направиха по 1 лев ... не че се возя много с ГТ ама ми е чудно
Върни се в “ОФФ-Топик - други”