Колеги, търся детегледачка за дете на 3 месеца! Държа да е стриктен и точен човек. Ще се занимава САМО с детето (т.е. няма да чисти, готви, пазарува...)
Ако някой има познати лели, баби, майки...., които са безработни и имат желание за работа - да предлага някакви идеи!
Търся детегледачка!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
lilo_stich написа:беше убаво да напишеш и колко пари ще даваш,за да знаем колко да оферираме
пазарната цена е 200-300 лева. Като за 300 лева заплата се включва всичко: чистене, пазаруване, готвене... + 1 ден в седмицата, жената да остава и през нощта (докато ние с жена ми купонясваме някъде). Аз не искам чак такива екстри!
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Викторе, уелкъм ту дъ клъб....положението е страшно, не знам дали си се сблъсквал досега с тоя проблем....нашето дете е на 9 месеца от 2 търся, мисията невъзможна, или искат много пари или са психопатки
, аз съм се отчаял, бате....а и твоето детенце е бая мъничко, което усложнява нещата....при нас цената беше от 2 лв/час , та до 350 лв на месец +карта за пътуване +прима карта за свръзка
просто само позната жена или от познат, интернет е бошлаф работа
ако искаш дай на лични да споделяме, да не тормозим форума....

просто само позната жена или от познат, интернет е бошлаф работа
ако искаш дай на лични да споделяме, да не тормозим форума....
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Както е казал pichaga - уелкъм то дъ клъб
Аз с моя опит (хем малкия е вече на 2.5 години) да споделя - трудно ще намериш за под 300 лв при твоите условия, единствения шанс е през познати или някоя баба от блока/махалата.
През агенция и Интернет
- вече знаеш - от 2 лв./ч. нагоре (то зависи и от заетостта де).
Първата ни гледачка беше на ~220 лв преди година и малко, като ни напусна за под 300 лв. не намерихме подходящ човек (да не казвам, че нямаше много подходящи).
Та да не те плаша, ама такава е ситуацията.
Успех все пак и дано имате късмет.
Виж и на bgmamma.com - във форума понякога има добри предложения с препоръки.
И един съвет - предварително уговори какво правите (плащате), ако го гледа някоя баба/леля/чичо и т.н. Щото аз си плащам като пич, без значение, че изкарва по 1 седмица при баба си от време на време, или някой от нас го гледа като има възможност
.

Аз с моя опит (хем малкия е вече на 2.5 години) да споделя - трудно ще намериш за под 300 лв при твоите условия, единствения шанс е през познати или някоя баба от блока/махалата.
През агенция и Интернет

Първата ни гледачка беше на ~220 лв преди година и малко, като ни напусна за под 300 лв. не намерихме подходящ човек (да не казвам, че нямаше много подходящи).
Та да не те плаша, ама такава е ситуацията.
Успех все пак и дано имате късмет.
Виж и на bgmamma.com - във форума понякога има добри предложения с препоръки.
И един съвет - предварително уговори какво правите (плащате), ако го гледа някоя баба/леля/чичо и т.н. Щото аз си плащам като пич, без значение, че изкарва по 1 седмица при баба си от време на време, или някой от нас го гледа като има възможност

Върни се в “ОФФ-Топик - други”