Заваля вече.....сняг
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- daniel_gpower
- Автомобил:
- Двигател:
....
И какво чудо го чака? Май не познавате закона в него пише максимален размер на грайфера а не зимни или летни гуми. моли се този койтоте удари да не е по-курназ от теб
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ....
daniel_gpower написа:И какво чудо го чака? Май не познавате закона в него пише максимален размер на грайфера а не зимни или летни гуми. моли се този койтоте удари да не е по-курназ от теб
Ще изяде щангата....
Аз много добре познавам закона, но ми е писнало от майсторчета, който порадни не знам какви причини не могат да купят едни гуми. Това, че закона не те задължава да си със зимни гуми, не значи, че не трябва да е така.
- daniel_gpower
- Автомобил:
- Двигател:
....
моли се да не се случва да те удря някой. леко и без аварийно 

- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
daniel_gpower написа:моли се да не се случва да те удря някой. леко и без аварийно
Да, дано на никой не се случва, спазвайте дистайнция!
- daniel_gpower
- Автомобил:
- Двигател:
....
така е спазвайте дистанция със зимни една с летни 3 пъти а този отзад като си е тъпак си е тъпак
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
вярно че закона не казва Зимни и Летни , но това е пропуск,трябва да се промени закона......и да отричаме зимните гуми няма смисъл(по добри са за зимата от летните).....и на мен не ми беше приятно да дам пари за нови зимни гуми(естествено че парите можех да дам за друг преоритет)на никой на са му излишни ..............просто трябва и това е
- daniel_gpower
- Автомобил:
- Двигател:
....
така си е колега. Как е там обстановката, че във вторник ще идвам във Враца да взимаме едно кола на един френд.luboveliki написа:вярно че закона не казва Зимни и Летни , но това е пропуск,трябва да се промени закона......и да отричаме зимните гуми няма смисъл(по добри са за зимата от летните).....и на мен не ми беше приятно да дам пари за нови зимни гуми(естествено че парите можех да дам за друг преоритет)на никой на са му излишни ..............просто трябва и това е
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Dan4ote написа:daniel_gpower написа:И какво чудо го чака? Май не познавате закона в него пише максимален размер на грайфера а не зимни или летни гуми. моли се този койтоте удари да не е по-курназ от теб
Ще изяде щангата....
Аз много добре познавам закона, но ми е писнало от майсторчета, който порадни не знам какви причини не могат да купят едни гуми. Това, че закона не те задължава да си със зимни гуми, не значи, че не трябва да е така.
Интересно ми е ти като си със зимни гуми и недай си Боже се натресеш на някой ше си самоизядеш ли щангата?
- daniel_gpower
- Автомобил:
- Двигател:
точно това и аз имах в предвит но не исках да го казвам тикова директноKingpin написа:Dan4ote написа:daniel_gpower написа:И какво чудо го чака? Май не познавате закона в него пише максимален размер на грайфера а не зимни или летни гуми. моли се този койтоте удари да не е по-курназ от теб
Ще изяде щангата....
Интересно ми е ти като си със зимни гуми и недай си Боже се натресеш на някой ше си самоизядеш ли щангата?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”