Немога да разбера кав му е проблема на моито поло
- masiven
- Автомобил: Passat B6+Passat CC+Seat+Yaris
- Двигател:
Немога да разбера кав му е проблема на моито поло
Значи си4ко по4на преди 10 дни. Понеже пътувам много и нещо почна да киха примерно карам с 90 на 5-та намалям на 60 тръгвам да ускоравам и кихва и сичко си е наред и така докато не кихна един ден и си останах на пътя.Задърпах я до един сервиз на bosch в Дупница (щото близо до там закъсах) и там ми смениха датчик температура, бубина и нещо дето е rt injektor сичко= 300 лв. Оба4е проблема си остана. Пак си киха. Ходих на секви маистори и чух кво ли не от дросел през компютър та 4ак до съединител. Моля за съвет щото не изкам да сменя половината кола докато разбера от каде е. Полото е 1.4 16v 101 кс. Ще сам много благодарен ако някои има съвет. (само да вметна 4е дроселовата клапа е 4истена и колата е със сменени консумативи)
- masiven
- Автомобил: Passat B6+Passat CC+Seat+Yaris
- Двигател:
Ми ремъка е сменян преди около 15 хил. км. и досега проблем не давал, а и предвид 4е му навъртам около 1000 км на седмица, ако ремъка не е зацепен добре досега да съм избушил мотора. Но може и да бъркам. А като кихне не му падат оборотите абе се едно за секунда ти свършва бензина и няма ток по свещите едновременно ако мога така да го обясня
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”