Коя застрахователна агенция да избера?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Имам каско и ГО при Санто ама от догодина ще имам само ГО при него.Да ме прощават генералите ама пълно каско за мене е пълно каско а не 3 щети!!Не съм от тарикатите дето гледат да си сменят частите или боята чрез каското ама гледам в перспектива ако утре се фрасна някаде и колата е тотал тия кво ще ми платят 2 мигача и един фар ще прекратят полицата ще ми върнат 20 лева да си купя 20 литра ледено студена вода и да пия за техно здраве ли?Армеец,Дзи другото е измама!!!
- d.borimirov
- Автомобил: MK3_ABF
- Двигател:
не е от супер голямо значение ЗК когато става дума за ГО,както и бонусите-защото ако настъпи ПТП по твоя вина,а ти си взел бонуса 20кила бенз,без да прочетеш че
точно използвайки тоя бонус,щетата която се покрива от ЗК е на стойност 3000лв...ако се напраскаш в Гкласа и ти нафраскат акта-ха познай кой ще разкарват по съдилищата за остатъка от сумата и кой ще е на "далавера" от бонуса
Гледай какви са предвидените суми за 3тата страна-демек евентуалните потърпевши(едната страна по договора си ти,другата е ЗК)-бонуса няма значение...
Виж-за каско-вече нещата опират до компанията-там вече всеки един от нас си има мнение
точно използвайки тоя бонус,щетата която се покрива от ЗК е на стойност 3000лв...ако се напраскаш в Гкласа и ти нафраскат акта-ха познай кой ще разкарват по съдилищата за остатъка от сумата и кой ще е на "далавера" от бонуса

Гледай какви са предвидените суми за 3тата страна-демек евентуалните потърпевши(едната страна по договора си ти,другата е ЗК)-бонуса няма значение...
Виж-за каско-вече нещата опират до компанията-там вече всеки един от нас си има мнение

- silent
- Автомобил:
- Двигател:
chy написа:не е от супер голямо значение ЗК когато става дума за ГО,както и бонусите-защото ако настъпи ПТП по твоя вина,а ти си взел бонуса 20кила бенз,без да прочетеш че
точно използвайки тоя бонус,щетата която се покрива от ЗК е на стойност 3000лв...ако се напраскаш в Гкласа и ти нафраскат акта-ха познай кой ще разкарват по съдилищата за остатъка от сумата и кой ще е на "далавера" от бонуса![]()
това са глупости...тук става въпрос за гражданска отговорност ...там обещетенията са фиксирани...още повече ако потърпевшия не е доволен от обещетението съди застрахователя а не теб...поне такава поправка мисля че се се въведе още миналата година...
silent написа:chy написа:....
това са глупости...тук става въпрос за гражданска отговорност ...там обещетенията са фиксирани...още повече ако потърпевшия не е доволен от обещетението съди застрахователя а не теб...поне такава поправка мисля че се се въведе още миналата година...
нямам си идея дали са променили нещо в ставките-и понеже става въпрос за ГО,а на мен моя агент ми е казвал някви неща за компании ,които "дават" бонус-затова споделих по спомен чутото...
Санто би могъл да внесе яснота...

Аз знам следното-нищо безплатно няма в тоя живот-всичкото бонус е за сметка на нещо друго....
Затова трябва да се чете какво пише

Върни се в “ОФФ-Топик - други”