Честит ви първи сняг.
Ако някой ходи до кино Арена, да не се чуди защо по целия паркинг има донътчета в снега Да знаете какво значи High Transition Box Oil Temperature
Последна промяна от dobrin на Съб 22 ное 2008 16:58, променено общо 1 път.
dobrin написа:Честит ви първи сняг. Ако някой ходи до кино Арена, да не се чуди защо по целия паркинг има донътчета в снега
Да не се е обърнал някой шофьор на Честит ви първи сняг.
Ама много се чудя на колегите които са си с летни гуми още От една седмица се говори, че почивните дни, ще вали...
dobrin написа:Честит ви първи сняг. Ако някой ходи до кино Арена, да не се чуди защо по целия паркинг има донътчета в снега Да знаете какво значи High Transition Box Oil Temperature
Ай честит Ви първи сняг .
Най-големия идиот , който видях днес беше в Младост 1 . Караше кола поне за 10 000 лева , а движеше на аварийки , с 30 км/ч. с летни гуми и ВЕРИГИ
Прибрах се по живо, по здраво Ма сутринта улиците бяха снежни писти.
Много ме фана яд, че бях само с предни зимни гуми (другата седмица слагам и отзад) - имаше дрифтове яко на завоите Така че - Слагайте 4 зимни гуми, с това компромиси не бива Ето ви и снимки на разчистените пътища
Exell написа:Ай честит Ви първи сняг . Най-големия идиот , който видях днес беше в Младост 1 . Караше кола поне за 10 000 лева , а движеше на аварийки , с 30 км/ч. с летни гуми и ВЕРИГИ
Аз пък видях зарязян ескалейд с едни огромни летни баници поне 22 цола
dobrin написа:Честит ви първи сняг. Ако някой ходи до кино Арена, да не се чуди защо по целия паркинг има донътчета в снега Да знаете какво значи High Transition Box Oil Temperature