Прахосмукачки Рейнбоу. Нема такива идиоти ...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Нед 23 ное 2008 0:34

kiko написа:аз ли съм прекалено пиян или наистина ми се стори ,че някой написа ,че тази прахосмукачка струва 5 бона...

Не си. 2К и малко отгоре евра по ценова листа mhihi ... И нагоре се почва с екстрите (приставки, накрайници, препаратчета и пр.), щот се сещаш, че е базняк... mhihi mhihi

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Нед 23 ное 2008 0:36

Абе много е скъпа и малко преучвеличават, но е факт, че вади ебаси помиите от килими, матраци и т.н. Ако имам парите си я взимам веднага. :roll:

Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Нед 23 ное 2008 0:40

То хубаво си я взимайте, но не от тея кожодери, в сащ е $1600, и на мен мн ми предлагаха, то си е за къща обаче, аз двустайния какво да му чистя.
Перяла килими, то хубаво ама аз за 5 бона ще си взема 7 килима и ще си ги сменям всеки ден...

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Нед 23 ное 2008 0:44

dermeister написа:Абе много е скъпа и малко преучвеличават, но е факт, че вади ебаси помиите от килими, матраци и т.н. Ако имам парите си я взимам веднага. :roll:

Не е въпроса в парите ... Ако ти я подаря, ше чистиш ли? mhihi Ама не два пъти, докат ти е интересно и се разработи.... Щот не е кат да теглиш еНа метла, ами си зимаш отпуска. 5К струва дееба и прахосмукачката и не върви да я метнеш след 2 пускания у мазата.... Иначе си прав. Бех впечатлен как ги изтребва (АКАРИТЕ). mhihi mhihi

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 23 ное 2008 0:46

Каквото и да си говорим, проблема основно е в цената, а не в качествата на продукта, така че закачливи подмятания на тема акари са безсмислени :idea: Въпроса е точно в парите и в нищо друго.

Ако можеш да си я позволиш - това е прахосмукачката. Не че няма по-хубави, но са по-скъпи. Много професионални фирми за почистване ползват такива :idea:

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Нед 23 ное 2008 0:55

Cherepaha написа:Не е въпроса в парите ... Ако ти я подаря, ше чистиш ли? mhihi Ама не два пъти, докат ти е интересно и се разработи.... Щот не е кат да теглиш еНа метла, ами си зимаш отпуска. 5К струва дееба и прахосмукачката и не върви да я метнеш след 2 пускания у мазата.... Иначе си прав. Бех впечатлен как ги изтребва (АКАРИТЕ). mhihi mhihi

Еми аз имах на разположние в продължение на 2 години някъде една от по-старите модели. Веднъж в седмицата за 1 час апартамента светваше. Килимите, диваните и матраците с "тупалката" светват. После си ароматизираш, кеф голям. В кенефа имам чувството, че изхвърлям 2 тона лайна. После ти идва да се въргаляш по пода. :lol:

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Нед 23 ное 2008 1:11

musura написа:Каквото и да си говорим, проблема основно е в цената, а не в качествата на продукта, така че закачливи подмятания на тема акари са безсмислени :idea:

Естествено, че проблема е в цената....

А подмятанията за акрите не са безмислени. Ще изядат докат спиш .... mhihi

И е тотална тъпня тва за акарите и алергийте, ама ме мързи да пиша ...

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Нед 23 ное 2008 1:16

Интересно преди 50г. как са доживявали хората до над 90г. без подобна прахосмукачка... mhihi

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 23 ное 2008 1:36

То не е проблема в акарите ;) Много ясно, че и в мизеря пак може да доживее човек до 100 години - жив факт са старческите домове в БГ, където в ужасна мизерия живеят възрастни хора, доста от тях на по 80 и повече години.

Просто както казва dermeister, прахосмукачката е трепач и наистина чисти, поне го виждам с очите си и не мога да кажа на черното - бяло. Това което правиш с нея, реално без нея пак го правиш, но доста по-трудно - примерно тупане на килими, пране на дамаски на мека мебел... И наистина, когато видиш колко боклук излиза, разбираш колко много чистят обикновените прахосмукачки, да не говорим, че килими няма да отида да тупам никога :oops:

Но за нашите БГ условя не е евтино удоволствие и лично аз предпочитам да платя, да дойдат да ми изчистят къщата с такава, от колкото да си я купувам, въпреки всичките й предимства ;)

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Нед 23 ное 2008 1:54

Преди доста години идваха и при нас :lol: Беше още от началото... пуснаха ми ароматизатор през нея в стаята преди да си легна :uuoooh: mhihi

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Нед 23 ное 2008 7:14

Моето семейство има такава прахосмукачка. Не си спомням, в нас да са идвали някакви "сектанти" да ни убеждават колко е мръсно или да ни промиват мозъците. Факт е че прахосмукачката е много скъпа на фона на останалите. Факт е че вече около 12 ~ 13 години я имаме, върши си работата чудесно, и нищо по-добро на пазара несъм видял, класика в жанра :wink:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Нед 23 ное 2008 8:12

Идвали са такива сектанти у дома - но явно аз и жената имаме все още останал здрав разум , за да не се поддаваме на зомбита .....
Малко след презентацията си купихме
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09001928
и нито един ден през тези 5 години откакто я ползваме - не ни е разочаровала - принцип на действие - подобен на Рейнбоу

Последна промяна от веселин на Пон 24 ное 2008 2:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Нед 23 ное 2008 8:18

И да ви кажа че веднъж с един авер им карахме чисто нова колица на едно техно парти, сектантите на Рейнбоу. Толкова добри продажби че чак на дистрибуторите си им разиграха кола в един доста скъп хотел доста далеч от София. И като за капак единия от основните играчи в тази секта е Христо Кидиков , който там се беше разпищолил яко и изглеждаше меко казано смешен.
Не е много по темата амааа :oops: и все пак прахосмукачка за 5к, аре нема нужда :lol:

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Нед 23 ное 2008 9:47

Ние със жена ми също бяхме пред тая дилема! Аз обаче ловко взех Пасата за тия пари а в къщи си викам човек по обява и за 20-30лв. два пъти в годината чистим с Рейнбоу :D

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 23 ное 2008 9:48

Разчитат на манията за чистота на някои хора. Има хора, които са БОЛНИ на тая тема и биха дали мило и драго да постигнат нирвана в това отношение.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”