Мнениеот ivodemirov » Нед 23 ное 2008 11:15
...аз пък вчера я превъртях, към края на играта похарчих сума ти пари да си купя Audu R8 и след дова да го ъпгрейдвам, а то се оказа че се държи много неадекватно на пътя...играта я превъртях с кола от клас 2 - Porsche GT2, невероятно поведение имат тия поршета!. В последните гонки полицаите стават доста агресивни и е трудничко да им се измъкнеш, арестуваха ме няколко пъти и ми конфискуваха поршето, ама след това си купих другото порше - GT3...и него го конфискуваха, та за финала останах с 3 коли - Volkswagen Scirocco, R32, Audi TT и съвсем малко пари, след превъртането на играта не успях да намеря начин да правя пари за да мога да пробвам и другите коли....впечатленията ми за играта - страхотна графика(на max детайли), голямо разнообразие от коли, не ми хареса обаче че няма сейф към който можеш да се върнеш ако сгрешиш някъде;преди да ъпгрейднеш някоя кола, тя има доста различно поведение и не знаеш дали ще ти хареса, а единствения начин да я пробваш е като я купиш наистина т.е. като си похарчиш парите, в предните версии имаше начин първо да проваш колата как върви ъпгрейдвана и след това да я купиш - според мен това е основния минус на играта.