VW Golf III GTI Edition - нещо като проект или не съвсем :)
- dessident
- Автомобил:
- Двигател:
Еиии... Няма умарене и това е
Сложиш ли окачването ще видиш за какво нещо става вапрос ниската кола е мн по красива нищо че е мн не практична (личен опит)
Така иначе добре сме я замислили и едно малко съветче не слагай лепенки и тем подобни лепящи се истории по колата изчистия на 100 %. Поздрави и успех за напред и определено си я слагай на платен паркинг че не е приятно да видиш труда си и парите откраднати за една нощ а и нервите и псувните не са безплатни 
- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
@dessident, от къде ги измисли тези лепенки?!
Няма начин просто, върху моята кола не търпя нищо подобно, даже стикер на форума не съм си взел по тази причина - имам си само лайсна за номера.
Иначе аз и в момента съм със спортно окачване, но не е ниско и регулируемо. Чакам да се оправи малко времето и слизам по корем.
А колата вече е на паркинг, да.
@badboy_pl, вала не съм го сложил още. Имам още някои простотии в главата и чакам да направя всичко наведнъж. Няма да го отварям този двигател през два дни,я!
Благодаря за проявеното внимание и дадените мнения!
Иначе аз и в момента съм със спортно окачване, но не е ниско и регулируемо. Чакам да се оправи малко времето и слизам по корем.
@badboy_pl, вала не съм го сложил още. Имам още някои простотии в главата и чакам да направя всичко наведнъж. Няма да го отварям този двигател през два дни,я!
Благодаря за проявеното внимание и дадените мнения!
- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Снимката е бая гадничка, ама дава представа.
Всичко е монтирано - окачване, фарове, ксенон, мигачи и халогени в бронята, даже успяхме най-накрая да качим и инасталацията на подгряването за седалките.
Колата клекна приятно, засега не усещам кой знае каква разлика като твърдост с фабричното ми "спортно" окачване и това Koni Sport. Ще видим.
Хиляди благодарности на niksi&Misho !!!
Тия дни по-читави снимки, а следващите нововъдения ще са под капака...
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
@Exell, благодаря! Ще мина, само да се организирам. Предполагам до края на годината остава само още една?
@npachovski, не искам да коментирам за момента, поради простата причина,че голяма част от нещата са още във фаза планиране и не желая да се превръща колата ми в един от многото виртуални проекти, които срещаме тук. Крайната цел на този етап е уличен автомобил, с прилична оптика, и леко "побутнат" (да се разбира вал - на предната страница, колектори, генерация, и евентуално порт и полиш на главата) двигател за всекидневно каране.
@npachovski, не искам да коментирам за момента, поради простата причина,че голяма част от нещата са още във фаза планиране и не желая да се превръща колата ми в един от многото виртуални проекти, които срещаме тук. Крайната цел на този етап е уличен автомобил, с прилична оптика, и леко "побутнат" (да се разбира вал - на предната страница, колектори, генерация, и евентуално порт и полиш на главата) двигател за всекидневно каране.
- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Mephistofel написа:
Снимката е бая гадничка, ама дава представа.
Всичко е монтирано - окачване, фарове, ксенон, мигачи и халогени в бронята, даже успяхме най-накрая да качим и инасталацията на подгряването за седалките.
Колата клекна приятно, засега не усещам кой знае каква разлика като твърдост с фабричното ми "спортно" окачване и това Koni Sport. Ще видим.
Хиляди благодарности на niksi&Misho !!!
Тия дни по-читави снимки, а следващите нововъдения ще са под капака...
С това яко окачване колега...трябва и повече газ да даваш.......
да ти е честито
Много добър ход направи че взе Кони-то от мен......дано да си доволен и да си го разбрал..
- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател: