Подкрепям Мусура напълно!
Имам такава система вече от няколко години и мога да кажа, че наистина съм много доволна! За акарите няма какво да се коментира, защото който е изтупвал със системата матраци, дюшеци и т.н. знае какво има във водета! Пере килимите безупречно и ги изсушава, пречиства въздуха, изтупва всякаква мека мебел...
По.добре който не знае да не се изказва! Да, цената никак не е малка, но си струва!

Прахосмукачки Рейнбоу. Нема такива идиоти ...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
- POLOver
- Автомобил:
- Двигател:
"Рейнбоу" е чист маркетинг в най-висша форма. Продават ти нещо, което струва не повече от 1500 лв. за 5000
Не че не чисти - и вкъщи идваха, правихме сравнение със домашната Зелмер, смукаха ми матрака, пускаха миризми... Е, не съм впечатлен. Великата тупалка и давам два месеца, за да се напълни с косми от котарака. На Зелмер-а се напълни за един. Акарите дето ги смуче - за 20 000 години човешки род, още не са ни уморили, сигурно още 20 хиляди няма да успеят. Пере и суши - и други го правят. Няма торбички - моята също няма. Вярно че не ми е прозрачна кофата за да се кефя на гнусотията вътре, ама и не държа... И какво остава - да дам 3000 лв. отгоре, за да им поддържам системата от дистрибутори и надъхващите семинарчета??? Като е толкова добра тая ПРАХОСМУКАЧКА (нарочно не използвам зарибителния термин "система за почистване") да я турят в Техномаркета до останалите прахосмукачки, да и напишат на едно листче характеристиките, да и боднат великата цена, пък да я продават

Не че не чисти - и вкъщи идваха, правихме сравнение със домашната Зелмер, смукаха ми матрака, пускаха миризми... Е, не съм впечатлен. Великата тупалка и давам два месеца, за да се напълни с косми от котарака. На Зелмер-а се напълни за един. Акарите дето ги смуче - за 20 000 години човешки род, още не са ни уморили, сигурно още 20 хиляди няма да успеят. Пере и суши - и други го правят. Няма торбички - моята също няма. Вярно че не ми е прозрачна кофата за да се кефя на гнусотията вътре, ама и не държа... И какво остава - да дам 3000 лв. отгоре, за да им поддържам системата от дистрибутори и надъхващите семинарчета??? Като е толкова добра тая ПРАХОСМУКАЧКА (нарочно не използвам зарибителния термин "система за почистване") да я турят в Техномаркета до останалите прахосмукачки, да и напишат на едно листче характеристиките, да и боднат великата цена, пък да я продават

- wishmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Керхер професионална прахосмукачка с воден филтър и цена от порядъка на 1000 лева върши същата работа като тези. Аз колата си я прах с мултивак пента, прах още 3 коли и една купчина килими..... Пентата струва около 700 лв и върши същата работа....
И там колегата, който каза, че не трябвало препарат - на всичките трябва - няма пране без препарат! Аз купувам вече на керхер една паста за пране на килими и тапицерии. С нея става уникално, няма г-н Пропър, няма Меглио.
И там колегата, който каза, че не трябвало препарат - на всичките трябва - няма пране без препарат! Аз купувам вече на керхер една паста за пране на килими и тапицерии. С нея става уникално, няма г-н Пропър, няма Меглио.
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- bodlivez
- Автомобил:
- Двигател:
И при мен са идвали 'тия сектанти' продукта който продават е наистина уникален.
Има много прхосмукачки с воден филтър (като моята zelmer например) и всички чистят добре, обаче само една марка разделя водата от въздуха на центробежен принцип и това е Rainbow, сектантите имат патент за това и на никого не го продават, затова следващите 40 години не чакаите еквивалент от друга марка.
Обратната страна на медала е че продукта им е невероятно надценен това са 2К евра за един електромотор с приставки.
Ако наистина толкова държах на перфектна чистота щях да се замисля за системите който изхвърлят изсмукания въздух навън по тръбопроводи без вобще да го филтрират - просто, евтино и със същия ефект.
Има много прхосмукачки с воден филтър (като моята zelmer например) и всички чистят добре, обаче само една марка разделя водата от въздуха на центробежен принцип и това е Rainbow, сектантите имат патент за това и на никого не го продават, затова следващите 40 години не чакаите еквивалент от друга марка.
Обратната страна на медала е че продукта им е невероятно надценен това са 2К евра за един електромотор с приставки.
Ако наистина толкова държах на перфектна чистота щях да се замисля за системите който изхвърлят изсмукания въздух навън по тръбопроводи без вобще да го филтрират - просто, евтино и със същия ефект.
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
Да не пускам нова тема - жената решила да се обзаведе с подобно чудо на маркетинга, само че Кирби - чували ли сте нещо за него, по нета само за Рейнбоу чета? Била при една приятелка на презентация и много и харесало, и искала да си го вземем след нова година... Та още се двоумя, и това Кирби излиза около 5 бона....
Знам че в САЩ са по 2000 лв, ама трябва в един куфар да го побера, и не знам дали ще стигне цяло до тук, пък и не ми са занимава честно казано да мъкна прахосмукачка от намайнатаси...

-
- Автомобил:
- Двигател:
И ние имаме Рейнбоу, ама неква доста по-стара еволюция, бая години минаха откакто я купи майка ми. Желязна прахосмукачка, чисти прекрасно. Тупалката прави килимте като нови. Абе квото и да говорите, прахосмукачката е супер. Ние си спомням че за 1000 и нещо я купихме на части, ама беше ехеее, доста отдавна. Даже и майка ми продаде няколко и така я изплати. До сега никакви ядове, в началото си играехме да я почистваме тва онова, после ни писна. И въпреки това не е мърднала. Интересно, тия новите могат и да перат така ли? Като й гледам тупалката е доста по-голяма от на нашата. Явно затова са толкова скъпи.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”