ама после светват ли или неcstefanova написа:сложих си ксенон на голфа обаче като светна фаровете и ми изчезват часовника и денвния километраж от какво може да се получава това колата е голф 4
поставяне ксенон на голф 4
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ксенон голф 4
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Re: ксенон голф 4
cstefanova написа:сложих си ксенон на голфа обаче като светна фаровете и ми изчезват часовника и денвния километраж от какво може да се получава това колата е голф 4
Високи напрежения по захранването, каква е марката и колко вата?
-
cstefanova
- Автомобил:
- Двигател:
-
cstefanova
- Автомобил:
- Двигател:
-
cstefanova
- Автомобил:
- Двигател:
аз днес монтирах и мисля че стана перф
1 баласт го сложих зад казанчето за водата за чистачките .
то се държи на 2 болта : 1 горе и 1 долу , махаш го и планката на баласта я слагаш на винта (горния) на казанчето .
Сложи всичко баласт и крушки и чак тогава монтирай казанчето обратно ( не като мен да го махаш 3 пъти
)
2 баласт направих от дясно на акумулатора , една дупка , болче и гайка , планката на Г и готово .
Правиш дупки на капаците на фара , после с тапата се уплътнява .
Лично на мен най -трудно ми беше монтирането на крушките и ония ш.бани скоби на крушките ( може би защото ми е голям маторя и няма място , но се озорих бая )
палят се перф , няма мигане , няма чудесии .
Сега е момента да кажа , че ксенона e Luxima 35 W закупен от Santo - евала брат !!!
някой ако иска снимки ще му пратя
то се държи на 2 болта : 1 горе и 1 долу , махаш го и планката на баласта я слагаш на винта (горния) на казанчето .
Сложи всичко баласт и крушки и чак тогава монтирай казанчето обратно ( не като мен да го махаш 3 пъти
2 баласт направих от дясно на акумулатора , една дупка , болче и гайка , планката на Г и готово .
Лично на мен най -трудно ми беше монтирането на крушките и ония ш.бани скоби на крушките ( може би защото ми е голям маторя и няма място , но се озорих бая )
Сега е момента да кажа , че ксенона e Luxima 35 W закупен от Santo - евала брат !!!
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
CARLSON написа:аз днес монтирах и мисля че стана перф
Сложи всичко баласт и крушки и чак тогава монтирай казанчето обратно ( не като мен да го махаш 3 пъти)
има една тънкост само, че скобичките(едно телче огънато), които затискат крушките трябва да се откачи и да се вкарат кабелите на крушката и пак да се закачи... абе пипкава работа е, че няма много място за изява, но с мерак не усещаш трудностите:) а ефекта е поразителен!!! ден правят!:) и аз взех от санто 35вата 5000к, и съм мн доволен- цвета е точно какъвто исках- чисто бял с мноого лек синкав оттенък (подобно на луминесцентните лампи)... 6000к вече откровено си ми синее... ако някой срещне трудност с радост ще помогна - badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега вземи едно готварско фолио и си омотай кабелите -най вече дебелия кабел-и си готовSvetilio написа:при мен друг проблем - LUXIMA 35W - смущения при музиката - появява се едно заглушаване на станциите и прекъсване/ - Pioneer DEH5800 - идеи какво да бутна по инсталацията на ксенона??? при спрени фарове всичко е 6
сори ако вече е дискутирано
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”