Stivi написа:Аз съм твърдо за Хонда-все пак това е японския Голф !
Японският Голф или VW......

Аз бих заложил на полото, ако няма прилично за 4000лв. то тогава пробвай на 4500лв.
byjy написа:Мога да ти кажа, че Сивика е в пъти по добър във всяко отношение от Полото,Голфа и даже от Пасата.
byjy написа:[quote="zdrash"]хондата лапа много в града
Ти карал ли си Хонда или само си чешеш езика? Макар,че съм любител на VW и редовно си преглеждам форума карам Хонда Сивик. Мога да ти кажа, че Сивика е в пъти по добър във всяко отношение от Полото,Голфа и даже от Пасата.Помогнете със съвет и то умно, но не дрънкайте глупости щото почвате да обърквате човека.На Хондата частите не са кой знае колко скъпи,че да сеплаши човек.Пич един съвет и от мен,сам прецени какво искаш защото във всеки форум си хвалят марката рядко ще намериш компетентно и безпристрасно мнение.Успех в покупкота каквато и да е тя
аз не хваля ВАГ , просто опел и форд и рено кво да ти кажа не струват , иначе както викаш хонда сивик е уникална кола . голфа съотношение пари качество бързина е добар избор , голф 3 запазена за 4000 лв е перфектна кола според мен , или някоя хондаbyjy написа:[quote="zdrash"]хондата лапа много в града
Ти карал ли си Хонда или само си чешеш езика? Макар,че съм любител на VW и редовно си преглеждам форума карам Хонда Сивик. Мога да ти кажа, че Сивика е в пъти по добър във всяко отношение от Полото,Голфа и даже от Пасата.Помогнете със съвет и то умно, но не дрънкайте глупости щото почвате да обърквате човека.На Хондата частите не са кой знае колко скъпи,че да сеплаши човек.Пич един съвет и от мен,сам прецени какво искаш защото във всеки форум си хвалят марката рядко ще намериш компетентно и безпристрасно мнение.Успех в покупкота каквато и да е тя
Vw_wV написа:Stivi написа:Аз съм твърдо за Хонда-все пак това е японския Голф !
и на мен ми харесва Хондата, но откъм подръжка идва малко по-солено от останалите ми се струва![]()
В голяма чуденка съм, помагайте
petko5 написа:Vw_wV написа:Stivi написа:Аз съм твърдо за Хонда-все пак това е японския Голф !
и на мен ми харесва Хондата, но откъм подръжка идва малко по-солено от останалите ми се струва![]()
В голяма чуденка съм, помагайте
И аз съм за хондата, така че не се чуди![]()
Скъпа е за подръжка, Но не се чупи така лесно, както европейските "кочинки", да не говорим за екстрите, които има една японска кола спрямо европейските коли![]()
п.с.
Японеца си е Японец, няма две мнение по въпроса![]()
Човек, който не е притежавал японски автомобил говори глупости(тоест плюе го), повярвй ми
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта