Хайде да изберем кола до 4000 лв.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Нед 23 ное 2008 21:03

Stivi написа:Аз съм твърдо за Хонда-все пак това е японския Голф !

Японският Голф или VW...... :078: ?

Аз бих заложил на полото, ако няма прилично за 4000лв. то тогава пробвай на 4500лв.

Потребителски аватар
byjy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот byjy » Нед 23 ное 2008 21:25

[quote="zdrash"]хондата лапа много в града
Ти карал ли си Хонда или само си чешеш езика? Макар,че съм любител на VW и редовно си преглеждам форума карам Хонда Сивик. Мога да ти кажа, че Сивика е в пъти по добър във всяко отношение от Полото,Голфа и даже от Пасата.Помогнете със съвет и то умно, но не дрънкайте глупости щото почвате да обърквате човека.На Хондата частите не са кой знае колко скъпи,че да сеплаши човек.Пич един съвет и от мен,сам прецени какво искаш защото във всеки форум си хвалят марката рядко ще намериш компетентно и безпристрасно мнение.Успех в покупкота каквато и да е тя :да:[quote][/quote]

Потребителски аватар
raru
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот raru » Нед 23 ное 2008 21:29

Корсата е набор 97г.
клима
Air Bag
Хидравлика
ел.стъкла
аларма+централно
ориг. стерео
оригинални лети джанти Опел с зимни гуми Mishelin Alpine 165/65/14
плюшен спортен салон...
колата е на реални 89000км.
напълно обслужена
каско платено до август 2009г.
цената която и търся е 4000лв.

ето и примерна снимка която е 1:1 с моята корса

Изображение

Потребителски аватар
npachovski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот npachovski » Нед 23 ное 2008 21:38

byjy написа:Мога да ти кажа, че Сивика е в пъти по добър във всяко отношение от Полото,Голфа и даже от Пасата.

Иначе твоето е безпристрасно мнение нали.....по темата мога да дам мнението си така:Всички давате съвет като за нови коли....която и да вземе от всичките изброени ще има ядове като я вземе няма кво да се лъжем сега...кола емнаиста ръка просто няма нужда да се дават съвети за кола до 4000 лв. виж ако е нова вземи си голф 3 :P иначе вземи това което ти се стори най-запазено за да можеш да отложиш възможно най-много главоболиата по "новата ти кола"

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Нед 23 ное 2008 21:47

byjy написа:[quote="zdrash"]хондата лапа много в града
Ти карал ли си Хонда или само си чешеш езика? Макар,че съм любител на VW и редовно си преглеждам форума карам Хонда Сивик. Мога да ти кажа, че Сивика е в пъти по добър във всяко отношение от Полото,Голфа и даже от Пасата.Помогнете със съвет и то умно, но не дрънкайте глупости щото почвате да обърквате човека.На Хондата частите не са кой знае колко скъпи,че да сеплаши човек.Пич един съвет и от мен,сам прецени какво искаш защото във всеки форум си хвалят марката рядко ще намериш компетентно и безпристрасно мнение.Успех в покупкота каквато и да е тя :да:

Мислех да не пиша повече по темата обаче ти ме разби..... :082:
Сравняваш пасат с ходна и то каква... сивик :010:
Не виждам много да хвалят полото в темата, нали така ?!? Просто явно се засегна щото видя отрицателно мнение за хондата и тука ставаме свидетели на некви изблици...
Пак препоръчвам да се брой до 10(или до повече) преди да се пише

Последна промяна от AmW на Нед 23 ное 2008 21:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Нед 23 ное 2008 21:48

byjy написа:[quote="zdrash"]хондата лапа много в града
Ти карал ли си Хонда или само си чешеш езика? Макар,че съм любител на VW и редовно си преглеждам форума карам Хонда Сивик. Мога да ти кажа, че Сивика е в пъти по добър във всяко отношение от Полото,Голфа и даже от Пасата.Помогнете със съвет и то умно, но не дрънкайте глупости щото почвате да обърквате човека.На Хондата частите не са кой знае колко скъпи,че да сеплаши човек.Пич един съвет и от мен,сам прецени какво искаш защото във всеки форум си хвалят марката рядко ще намериш компетентно и безпристрасно мнение.Успех в покупкота каквато и да е тя :да:
аз не хваля ВАГ , просто опел и форд и рено кво да ти кажа не струват , иначе както викаш хонда сивик е уникална кола . голфа съотношение пари качество бързина е добар избор , голф 3 запазена за 4000 лв е перфектна кола според мен , или някоя хонда

Потребителски аватар
Волен
Автомобил: 1996 Polo 6N
Двигател: 1H

Мнениеот Волен » Нед 23 ное 2008 22:03

Не го видях в списъка ти, но ако имах тези 4к щях да си взема едно SAXO VTS или VTR (с ел, клима и 90-118коня) :roll:

Потребителски аватар
zdrash
Автомобил: Touareg 7P
Двигател: CVWA

Мнениеот zdrash » Нед 23 ное 2008 22:12

[quote="byjy"]Ти карал ли си Хонда или само си чешеш езика? Макар,че съм любител на VW и редовно си преглеждам форума карам Хонда Сивик. Мога да ти кажа, че Сивика е в пъти по добър във всяко отношение от Полото,Голфа и даже от Пасата.Помогнете със съвет и то умно, но не дрънкайте глупости щото почвате да обърквате човека.На Хондата частите не са кой знае колко скъпи,че да сеплаши човек.Пич един съвет и от мен,сам прецени какво искаш защото във всеки форум си хвалят марката рядко ще намериш компетентно и безпристрасно мнение.Успех в покупкота каквато и да е тя :да:[quote]
да, карал съм колкото и да ти е неприятно.
съдружничката ми имаше фиат браво, който удари и смени със сивик 99г. 1.4литра - хондата харчи с близо 2литра над фиата в града.
Сега си купи сивик тайп С за 50 000лв на който не му се отваря шофьорската врата след 2 месеца експлоатация.
оборудването на сивика е супер дърварско освен това позицията на шофьора е като в леген.
между другото в предаването 5-та скорост казаха че новия сивик вече прилича на кола, качеството му било като на МИНИ, дори доближавало това на ГОЛФ.
Айде карай си легена със здраве и дано някой ден се повозиш на истинска кола.

Потребителски аватар
Viktor_99
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Viktor_99 » Нед 23 ное 2008 22:14

VW Polo това е ;)!!! Опелите са гнилочи, ситроен и рено не бих си взел защото ми стигат служебните каруци, а онази италиянската марка нема кво да я коментирам, най-големите кочини! Само за хонда нямам наблюдения....

Последна промяна от Viktor_99 на Нед 23 ное 2008 22:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rad3v
Автомобил: Vw Golf 4 TDI
Двигател: ARL 2000g
Контакти:

Мнениеот Rad3v » Нед 23 ное 2008 22:16

Аз си купих Половера от гаража за 2500лв с ел, 2 айрбеге 97г с дребни забележки от вън, ако попаднеш на оферта е добре, само дето е с прекалено малък двиг, но ще го приживеем ;)

Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот produxan » Нед 23 ное 2008 22:24

Според мен полото или корсата :) мисля че като разход пъргавина и здравина е най-доброто за тези пари :wink:

Потребителски аватар
vw_manqk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_manqk » Нед 23 ное 2008 22:42

колега само не си взимаи фиат рено или сутиен.По добре си купи поло или корса имам френд със корса 1.4 екотек 90 коня мисля че беше и е мн доволен и не е скъп за подръжка,96г Поздрави :да:

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Нед 23 ное 2008 22:50

Vw_wV написа:

и на мен ми харесва Хондата, но откъм подръжка идва малко по-солено от останалите ми се струва :roll:
В голяма чуденка съм, помагайте

И аз съм за хондата, така че не се чуди :wink:
Скъпа е за подръжка, Но не се чупи така лесно, както европейските "кочинки", да не говорим за екстрите, които има една японска кола спрямо европейските коли :wink:

п.с.
Японеца си е Японец, няма две мнение по въпроса :wink:
Човек, който не е притежавал японски автомобил говори глупости(тоест плюе го), повярвй ми :wink:

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Нед 23 ное 2008 23:01

Според мен Полото е колата. при положение че искаш да е около '97 (може да се вземе и '98 за тия пари)

избора на двигатели е доста голям, като гледам в мобилето може да се вземе с пълен набор от екстри.

Потребителски аватар
sashoskiora
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashoskiora » Нед 23 ное 2008 23:03

petko5 написа:
Vw_wV написа:

и на мен ми харесва Хондата, но откъм подръжка идва малко по-солено от останалите ми се струва :roll:
В голяма чуденка съм, помагайте

И аз съм за хондата, така че не се чуди :wink:
Скъпа е за подръжка, Но не се чупи така лесно, както европейските "кочинки", да не говорим за екстрите, които има една японска кола спрямо европейските коли :wink:

п.с.
Японеца си е Японец, няма две мнение по въпроса :wink:
Човек, който не е притежавал японски автомобил говори глупости(тоест плюе го), повярвй ми :wink:

И на мен другата ми кола е Toyota Corolla,а откакто я имам мисля да сменям Голфа с Хонда,но и достойнствата на VW не са никак малко,едно то тях е че са много разпространени и прости за поддръжка има много части,а във форума ще срещнеш огромна подкрепа в случай на проблем и може би и нови приятели.Но японските коли са доста по напред от европейските,като цяло.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”