Хайде да изберем кола до 4000 лв.
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За Хонда не знам, как са по-старите модели, но ако са като маздите.... Единия ми съквартирант кара мазда 323Ф 96, Внос от Австрия или Германия .... Та на външен вид колата няма проблеми с ръждата, но отдолу човека смени половината окачване....
Полото и Корсата са най-коравите в този клас в тези години, които гледа колегата.
Много моля колегите, дето повтарят като зациклила грамофонна плоча за опел и ръждата, да си сверят часовниците. Опел след 95гоидина няма проблеми с ръждата!
Цени на частите.... Не вярвам на Корсата да са по-скъпи от на Поло-то... Водна помпа 80лв .... Перка за радиатора 160лв... жило за съединител 80лв...
По лични мой наблюдения Корсите харчат по-малко от поло-то!
Определено поло-то е малка кола и багажник почти няма, но корсата е още по-малка...
Колега моя съвет е да намалиш обсега на търсене! Преди 2 години и половина и аз като търсих бях като тебе влизам в Авто Къщата и казвам, че искам ключовете за Поло-то за Фиеста за Пунтото за Корсата и тн... физиономията на продавача няма да я забравя
Та аз тогава реших да се огранича до корса и поло....
След като една корса 1.5D 98 или 99 буквално я купиха пред мен, следващата читава кола която намерих беше това Поло, което карам в момента...
Та съвета, който искам да дам на кратко е: Ограничи търсенето до 2-3 марки и вземи това, което намериш читаво....
Според мен колега, докато не се срути съвсем пазара на нови коли, тези втора употреба няма защо да падат...
Според мен в момента все още не сме видели голям спад в цените на новите автомобили.... Вярно, че има много интересни промоции на Голф 5 почващи от 28000 лв, но за мен това е разкарване на старата стока и е съвсем нормално. Все пак излезе вече Голф 6.
Например в началото на годината в шкода имаше луда промоция на Фабия с почти висичи екстри за 25000лв... Промоцията беше до изчерпване на количествата, защото дойде новата фабия и новата октавия.... Новата фабия започваше от 25000лв и тя, разлика единствено беше в боря на екстрите....
Полото и Корсата са най-коравите в този клас в тези години, които гледа колегата.
Много моля колегите, дето повтарят като зациклила грамофонна плоча за опел и ръждата, да си сверят часовниците. Опел след 95гоидина няма проблеми с ръждата!
Цени на частите.... Не вярвам на Корсата да са по-скъпи от на Поло-то... Водна помпа 80лв .... Перка за радиатора 160лв... жило за съединител 80лв...
По лични мой наблюдения Корсите харчат по-малко от поло-то!
Определено поло-то е малка кола и багажник почти няма, но корсата е още по-малка...
Колега моя съвет е да намалиш обсега на търсене! Преди 2 години и половина и аз като търсих бях като тебе влизам в Авто Къщата и казвам, че искам ключовете за Поло-то за Фиеста за Пунтото за Корсата и тн... физиономията на продавача няма да я забравя

Та аз тогава реших да се огранича до корса и поло....
След като една корса 1.5D 98 или 99 буквално я купиха пред мен, следващата читава кола която намерих беше това Поло, което карам в момента...
Та съвета, който искам да дам на кратко е: Ограничи търсенето до 2-3 марки и вземи това, което намериш читаво....
Insect написа:Да. Полото ще се събере в 4к, но сега ли е най-подходящият момент за покупката? Цените може още да паднат
Според мен колега, докато не се срути съвсем пазара на нови коли, тези втора употреба няма защо да падат...
Според мен в момента все още не сме видели голям спад в цените на новите автомобили.... Вярно, че има много интересни промоции на Голф 5 почващи от 28000 лв, но за мен това е разкарване на старата стока и е съвсем нормално. Все пак излезе вече Голф 6.
Например в началото на годината в шкода имаше луда промоция на Фабия с почти висичи екстри за 25000лв... Промоцията беше до изчерпване на количествата, защото дойде новата фабия и новата октавия.... Новата фабия започваше от 25000лв и тя, разлика единствено беше в боря на екстрите....
Последна промяна от Lizard на Пон 24 ное 2008 9:57, променено общо 1 път.
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мене едно Сеатче за тия пари си е екстра.Даже имаше в Сеат форума един си продаваше бангийката за 4к.Иначе за тия пари може да си вземеш дори и Астра:).
Е ти линка http://seat-bg.com/viewtopic.php?t=4939&highlight=
Е ти линка http://seat-bg.com/viewtopic.php?t=4939&highlight=
Последна промяна от BastunSelski на Пон 24 ное 2008 10:07, променено общо 1 път.
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Lizard,прав си човече, но нали знаеш сиромах човек жив дявол: с 4к искам да взема прилична кола, ако може след 97 да е, да има климатиче, да не е 1.0 мотор, ако може с 4 врати да е, да гори малко, па и лесна за поддръжка да е
Знам че не става с тия кинти и затуй се чудя от кое да се лиша. Полото за 4к, климатк няма да има, с 2 врати ще е и ще струва около 4к за 97-98г. Корсата за 4к ще я намерим с климатк, може и с 4 врати даже пак 97-98г. ЗА хондата абсурд да има екстри. Пунтото също ше е всички екстри, ама пък е фиат
. За тия пари става и един голф тройка 95-96 с газово или пък дизел. И тва взе да ми се върти сега в главата

Знам че не става с тия кинти и затуй се чудя от кое да се лиша. Полото за 4к, климатк няма да има, с 2 врати ще е и ще струва около 4к за 97-98г. Корсата за 4к ще я намерим с климатк, може и с 4 врати даже пак 97-98г. ЗА хондата абсурд да има екстри. Пунтото също ше е всички екстри, ама пък е фиат

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Vw_wV написа:Lizard,прав си човече, но нали знаеш сиромах човек жив дявол: с 4к искам да взема прилична кола, ако може след 97 да е, да има климатиче, да не е 1.0 мотор, ако може с 4 врати да е, да гори малко, па и лесна за поддръжка да е![]()
![]()
...и да прави мусака, и да пере, да простира, да ти плаща сметките и наема

Това с мотора и малко да харчи последно кое от двете искаш

Опела тряя е доста бръз, та да избяга от ръждата

А защо ти е с 4 врати задължително? Колко хора ще вози? И всъщност за кой е колата?
-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
Vw_wV написа: с 4к искам да взема прилична кола, ако може след 97 да е, да има климатиче, да не е 1.0 мотор, ако може с 4 врати да е, да гори малко, па и лесна за поддръжка да е![]()
![]()
Знам че не става с тия кинти и затуй се чудя от кое да се лиша. Полото за 4к, климатк няма да има, с 2 врати ще е и ще струва около 4к за 97-98г.
как да няма поло по твойте изисквания. ето само някои примери
http://www.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11225892662495975
http://www.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11226150360574642
http://www.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11221733752037391
ако прежалиш едната екстра - климата или 4-те врати, избора става мноого голям

ето ти и хонда по твойте изисквания
http://www.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11226950874967905
http://www.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11225615907329853
приятел, пълно е с автомобили, просто иска търсене

- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ISRalien написа:Vw_wV написа:Lizard,прав си човече, но нали знаеш сиромах човек жив дявол: с 4к искам да взема прилична кола, ако може след 97 да е, да има климатиче, да не е 1.0 мотор, ако може с 4 врати да е, да гори малко, па и лесна за поддръжка да е![]()
![]()
...и да прави мусака, и да пере, да простира, да ти плаща сметките и наемаТова са важни екстри!
Това с мотора и малко да харчи последно кое от двете искаш![]()
Опела тряя е доста бръз, та да избяга от ръждата![]()
А защо ти е с 4 врати задължително? Колко хора ще вози? И всъщност за кой е колата?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”