Вчера пак ми се случи,без да имам вина,но не и за пръв път.Две циганета видимо по малки от мен на около 22-24 в джип Rexton, на светофара след моста Чавдар тролея нещо се развали май и аз културно изчаках да се източат колите в лява лента и за заобиколя тролея защото се намирам по средата на кръстовището,а въпросния джип пред мен и едното цигане си говори по телефона на джипа,след като не тръгна известно време аз го заобикалям и него заедно с тролея,в момента в който сме един до рдуг глупака тръгва и той към мен аз се дръпнах напред и се изтеглям по посока Billa за десен завой към Сухата река.Зад мен оня бесен мангал газ до дупка,светлини,ляво-дясно направо луд,аз с жена си в Тойота Корола се почувствах на два етажа под него.Виждам че е луд и спирам малко преди светофара,той вече се беше изравнил с мен да се разбереме,питам го какво иска,оня беснее,а цигането до него мазен гурчав мангал пищи като луд че трябвало да го чакам да мине,много културно виждайки тяхното надмощие не само числено,а и имайки предвид джипа три пъти по висок от моята кола,се сдържам от излишни емоции и им обяснявам,че нито съм ги засекъл,нито са прави,от тяхна страна заплаха за саморазправа и последва плуене срещу мен и от двамата.
В случая нищо не можех да направя и реагирах правилно,ако си носех пистолета/газов/ и го извадя,а те извадят истински,пак нищо,ако им бях записал номера и подам жалба може да има саморазправа срещу жена ми например или 2-годишната ми дъщеря и какво война ли трябва да водя с такива идиоти.
На къде върви шибаната държава незнам,но ми се иска детето ми да не живее в такава държава.

Агресията по пътищата!!!!!!!!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Какво имате против ромите????.........Напалм!!!
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
Мургави бяха особено единия беше от братята-гърчавия,но не визирам това в случката защото не е от значение,можеше и да са чисти българи,като преди време пресичаме с жена ми тогава бременна,на ул.Оборище,някав си седи в колата,говори си по тел и без да гледа напред отпуска съединителя и за малко да ни бутне,мен закачи леко,че чак ми вади пистолет,като му поисках обяснение какво прави,подчертавам без да го псувам или каквото и да било,жена ми като се оплаши.
- Bubetooo
- Автомобил:
- Двигател:
Тони1 написа:да видим сега колко расиста ще се съберем във темата
Достааа!!!Всичките на Сапун ....

Последна промяна от Bubetooo на Пон 24 ное 2008 1:04, променено общо 1 път.
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
!!!
Само с бой се оправят тия измети.!!!
Много права им дадоха и нали всички знаем,че мерилото на закона не е равно.
Скоро мисля че е време да се завърнат ударните групи,куклукс клан-Скините и др.
Докато не се наплашат и от страх да се крият в гетата,няма управия

Много права им дадоха и нали всички знаем,че мерилото на закона не е равно.
Скоро мисля че е време да се завърнат ударните групи,куклукс клан-Скините и др.
Докато не се наплашат и от страх да се крият в гетата,няма управия

-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
sashoskiora написа:Мургави бяха особено единия беше от братята-гърчавия,но не визирам това в случката защото не е от значение,можеше и да са чисти българи,.
Саше - тва "чист" българин - и проф.Божидар Димитров не може да ти каже дали съществува

Върни се в “ОФФ-Топик - други”