за мен решението не е в саморазправата....
решението се крие в господата с униформа.... Но за да могат те да направят нещо, първо господа седнали в парламента трябва да се сменят!
Не може ти да искаш от хората дето работят за жълти стотинки, да са мотивирани в работата си!
Не може глупавото ни законодателство да им вързва ръцете и ни да чакаме от тях адекватна/ логична намеса...
Не може тъпата ни система да има такова идиотско отношение към хората, които въпреки всичко си вършат работата... Например: Полицай ударил шамар на цигане, което хванал да се катери и късна Българския трибагреник ...Съдим го!
Граничар прострелял турски бракониер, който незаконно прекосил границата и нападнал граничарите при опита им да го арестуват... И ние пак го съдихме ... Добре, че поне го оправдаха....
Нашата демокрация не е демокрация, при нас е анархия!
За да не се превърне една демокрация в анархия на белите страни им викат полицейски държави... сигурно има защо...

Агресията по пътищата!!!!!!!!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имам една идейка.
Събщава се официално че Земята е пред разрушение и трябва да се пренесем на друга планета, строим ракета за евакуация.
Сиганити естествено ще се натоварят първи.
Изстрелваме ракетата примерно към Сатурн.
Проблема е че ако даже 2 циганета останат пак ще се развъдят.
Та моят девиз е - "Циганите на Сатурн"
И аз ставам министър председател и натрупвам 500 млн., мисля ще ми стигнат на първо време.
Ще помисля и за вас, по нисък данък за ФВ.
Планът е готов , остава да го задействам.
Събщава се официално че Земята е пред разрушение и трябва да се пренесем на друга планета, строим ракета за евакуация.
Сиганити естествено ще се натоварят първи.
Изстрелваме ракетата примерно към Сатурн.
Проблема е че ако даже 2 циганета останат пак ще се развъдят.
Та моят девиз е - "Циганите на Сатурн"
И аз ставам министър председател и натрупвам 500 млн., мисля ще ми стигнат на първо време.
Ще помисля и за вас, по нисък данък за ФВ.
Планът е готов , остава да го задействам.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”