:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Това си харесахме,какво ще кажете!!!!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Вто 07 фев 2006 17:45

Lady_DIABLO написа:все някоя кола ще изберем ако не тая :roll:

Ако е дизел и е от БГ мога да помагам за огледите.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Вто 07 фев 2006 18:25

Lady_DIABLO написа:мерси на майстора за из4ерпателната информация,но в германия няма как да провериш тия вси4ките неща.там харесваш и купуваш,ако уцелиш ок,ако не такъв ти бил късмета.
а и ако незнаете ДИАБЛО има диплома за експерт оценител на МПС :applause: banana
все някоя кола ще изберем ако не тая :roll:

Тамън и аз това щях да пиша в Германско забравете за дългите огледи, тестове майстори -хе хе хе :D :D :D . Ако имаш някакви познания и инстинкти хващаш една за ушите и това е останалото ще го видиш в БГ :wink:

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Вто 07 фев 2006 18:42

3800лв.+1350лв.(ДДС)+700лв(пътни)+700лв.(застраховка и регистрация)+500(малса, ремъци, ролки, филтри)+500лв.(неочаквани разходи) = 7550лева +=>определено излиза твърде скъпо за кола 93година

Цените на читави голфове са 600-1500евро.
Само за справка ще ти кажа, че се продават доста хубави Г3 ВР6 за 1500-2000евро така, че прави си сметка дали са много тези пари - не са много ами супер много - голф 3 93год 75коня да дам 7500лв. за него трябва да си тегля ножа.

Не се занимавай с внос определено няма да откриеш топлата вода, то ако всеки може да си внася така коли нямаше да ги има автокъщите.
Има по обяви и по форумите доста читави коли, които може да се огледат и закарат на сервиз и да им разбереш състоянието. А в Германия и Италия няма как да направиш това със сервиза.

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Вто 07 фев 2006 20:42

всичко което изчетох е така но като знам че повечето вкарват ударени коли и тук ги правят е мерси.мога дасе хвана с който и дае на бас че като влезна в една авто къща с магнитче в ръка 80% от колите ще покажат чеса в кит и то дебел слой.аз предпочитам дасия взема от германия защото потдръжката е на ниво не като в италия.а и да е ударена ще видя колко а тук я гледаш лъскава нагласена и какво се оказва с як удар в последствие.мойта лично си я избирах и мога да кажа че уцелих.но така или иначе са в момента цените са високи в германия ще почакам.а читав голф за 600 евро няма мога да кажа със сигурност, а ако има са единични случаи.мерси все пак за мненията.и за всички изразили своето мнение Drunk Beer banana

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Вто 07 фев 2006 21:49

Lady_DIABLO написа:а и ако незнаете ДИАБЛО има диплома за експерт оценител на МПС :applause: banana
все някоя кола ще изберем ако не тая :roll:

И какво се оказа накрая - май излишно чесане на езици!!

Потребителски аватар
DIABLO 666
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Вто 07 фев 2006 23:24

е не е излищно
като се видим ще пием по едно Drunk а и две мнения са повече от едно.а и ние събираме инфо.все пак преди 2 месеца взех дипломата
но се запознах с доста неща а и като забравя нещо имам дискове с информация която си припомням.несе сърдете и като се съберем ще пием по нещо Drunk Beer BBQ

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Сря 08 фев 2006 0:07

DIABLO написа:... и като се съберем ще пием по нещо Drunk Beer BBQ

We shall see... mhihi

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Сря 08 фев 2006 8:32

DIABLO написа: да си я взема от германия защото потдръжката е на ниво не като в италия.

като гледам тази диплома за оценител на МПС комай е купена mhihi
в Германия всички авто къщи са собственост на сърби,турци,руснаци...от тук насетне изводите са ясни.
ако мислиш,че там са само изрядни коли...
нима в Германия не поправят/изчукват автомобили?
Не искам да подновяваме вечния спор от къде е най-добре да се внесе кола защото отговора е :от магазина :D
Всичко е въпрос на късмет.

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Сря 08 фев 2006 9:20

golfer написа:
DIABLO написа: да си я взема от германия защото потдръжката е на ниво не като в италия.

в Германия всички авто къщи са собственост на сърби,турци,руснаци...от тук насетне изводите са ясни.
Не искам да подновяваме вечния спор от къде е най-добре да се внесе кола защото отговора е :от магазина :D

bowdown bowdown :yeaha: :yeaha:

Потребителски аватар
Lady_DIABLO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lady_DIABLO » Сря 08 фев 2006 9:29

golfer написа:

дипломата не е купена бъди сигурен.аз знам че в германия също поправят коли,не си мисли че ДИАБЛО не е на ясно на тема внос на коли.все пак там преобладават най-вече арабите,тук там сърби и руснаци.а и все някоя свестна кола ще се намери не мислиш ли .....какво според теб всички коли в германия за нищо ли не стават????

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Сря 08 фев 2006 9:35

Lady_DIABLO написа:...какво според теб всички коли в германия за нищо ли не стават????

Далече съм от тази мисъл.
Мнението ми е изградено на лични впечатления относно автокъщите.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Сря 08 фев 2006 9:44

САМО Private обяви, автокъщи :No .
И като звъннеш на обявата ако отсреща не могат да си кажат името на немски пак не е зле да спреш с интереса :wink: :uuoooh:

Потребителски аватар
DIABLO 666
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Сря 08 фев 2006 9:45

[quote="golfer"][quote="Lady_DIABLO"]...какво според теб всички коли в германия за нищо ли не стават????[/quote]
Далече съм от тази мисъл.
Мнението ми е изградено на лични впечатления относно автокъщите.[/quote]
колега негледай впечатленията които си изградил.предполагам чеси ходил в германия но ако неси трябва да знаеш че там взимаш колата на реални километри но неотричам че има и гадове дето връткат но това са арабите.а и самата потдръжка в немските сервизи няма нищо общо с италианските.така че неми се присмиваи на :deal щото не е коректно от твоя страна,а колите дето се продават тук са на 80% бараки,които са падали от феликоптер или са с мотори пред блокаж.лично ми предложиха едно ауди А4 тди на 920000 внос от италия,а колата беше 95 година,цената беше 4000лв с мито но вади си извода..................................... hmmmm

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Сря 08 фев 2006 9:57

Диабло, никой не се заяжда с теб. Питаш за мнение и получаваш такова. Моето мнение е че ако всичко в обявата е коректно ... колата си засужава парите до стотинка.
Колегите се опитват да ти покажат и другата страна на медала. Аз също съм привърженик на немски(австрииски) возила, но е вярно това че всичко е въпрос на късмет. И действително се подготви с няколко оферти.
От личен опит : Инголщат - обява за Венто(по спомени) '96г ТДИ, клима, малко км. ..... говориме по тел. всичко ОК отивам след два часа, ..... дойде един човек и го купи преди половин час, ма ела разгледай колко хубави коли имам други -> ВР6, 1.4ми.....те едни бараки не е истина....
Успех с покупката!

Потребителски аватар
DIABLO 666
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Сря 08 фев 2006 10:10

неотричам но необичам дамисе присмиват на нещата за които съм се борил да постигна.знам че исках мнение и съм благодарен че го изразихте за което Beer но колегата golfer май беше малко кофти ми се пресмя но аз несе сърдя щото всеки си има право на мнение и да се смее на които си иска така че Drunk Beer

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”