Корсата е най-грозна ама най-икономична, много ме е яд

Triph4z3 написа:Honda Civic 1,5 90hp много леко купе и много върви коли по 120 коня ги прави луди или Honda Civic 1,6 е около 130 коня тя пук да не говорим как върви![]()
Vw_wV написа:Triph4z3 написа:Honda Civic 1,5 90hp много леко купе и много върви коли по 120 коня ги прави луди или Honda Civic 1,6 е около 130 коня тя пук да не говорим как върви![]()
приятел знам че са бързи хондите, но аз не търся кола да ходя по гонки. Много важно за мен е икономията. Някой има ли впечатление за разхода на Сивика, 1.4 или 1.5 мотор.![]()
А много ли ще е грозно Сивик с газово
![]()
Vw_wV написа:приятел знам че са бързи хондите, но аз не търся кола да ходя по гонки. Много важно за мен е икономията. Някой има ли впечатление за разхода на Сивика, 1.4 или 1.5 мотор.![]()
А много ли ще е грозно Сивик с газово
![]()
Vw_wV написа:sick_fuck написа:пич ако търсиш голяма кола с возия взимай ауди Б4 за тея пари може и с клима да е
Хахаха, вчера си го мислих тва Ауди, готино е ама трябва да е по-стара година, към 94-95 някъде. И откъм подръжка май не е много евтино, Ауди е все пак
freestyler911 написа:малък разход->малка кола->дървена возия->евтина поддръжка->не много ръждясала-> Opel corsa 1.0 12v 3 цилиндъра, 50 коня.
Евтина, огледай дебитомера, оборотите, не ти е нужен климатик,
цена , за около 3500 ще намериш идеалната (приготви се за голямото търсене) разход 7 градско в най ужасните задръствания...
Малко по скъп вариант, но много по добър (това бих избрал аз) Сеат Ароса или Ваг. Лупо модела е 3L пак е с 1.0 двигател и си класа над корсата разхода го пишат 3 литра (... никак не вярвам , поне 5 градско)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта