Голфето запали от раз.
А служебното канго след около 5 минути въртене и първо работи на 2 цилиндъра, след 2 мин почна на 3 да работи и до десетата минута сичко беше ОК
Трудно се палят печките с тая нафта гадната... Добре, че акумулатора ми е добър, че трябваше да използвам жокера "обади се на приятел". А кабели немам де*а Ще ходя да си взема, да имам. След работа ще заредя още нафта, да има постоянно над половината. С това ще сипя и 1 килце бенз
Сега като се сетих - какво да слагам на уплътненията на вратите, за да няма аварии? Жената има някъв спрей, ама той нищо не прави. Течен парафин ли трябваше?
ISRalien написа:Сега като се сетих - какво да слагам на уплътненията на вратите, за да няма аварии? Жената има някъв спрей, ама той нищо не прави. Течен парафин ли трябваше?
В събота като падна 1-я сняг запалих почти от раз.
Вчера въртях 2 мин,но запали.
Днес-ГРЕДА-даже с аудито на комшията на дърпане пак незацепи.
Затова днес срещу 150-160 лв от нашия магазин Искра 77 ампера и мисля утре да запаля от 1-я път
6,30 запали начи ви казвам от 1/16 оборот
баси имам яка компресия, як акумулатор, яка кола бре, отсекъде дижджана, парното загря на 2 минута, разход 5/100, малко ксенона запали на 3 секунда, ама от студа ли ще да е
хора, ако при -10 колите не искат да палят, кво да правим екато стане -20, а ще стане
червено-черното по принцип трудно пали щото предварението е от Марс и колата е сгъстена ..врътна и запали за две-три секунди.... скрапера пък работи само на газ повъртя десетина секунди и запалиииии и тооойййй