Едно дизелче голф-тройче 96г 4 врати и клима по 4к ги дават.
Сега задачката е Поло vs. Golf 3

dj_nako написа:Опел корса - скъпи са им частите,идентични са с тези на опел тигра а тиграта уж се води спортна и за това са скъпи частите,опел смянаш масло и калници едновременно.
п.п. Информацията която давам за изброените автомобили е потвъдена само от мен и е мое лично мнение за тях.
Pichaga написа:dj_nako написа:Опел корса - скъпи са им частите,идентични са с тези на опел тигра а тиграта уж се води спортна и за това са скъпи частите,опел смянаш масло и калници едновременно.
п.п. Информацията която давам за изброените автомобили е потвъдена само от мен и е мое лично мнение за тях.
корсата не са и скъпи частите, на тиграта са, но тигрите си купуват части за корси![]()
моето мнение е да НЕ взимаш форд, фиат, цитрон....
иначе аз за корсата мога да пиша само хубави неща, ама няма
vgolfa написа:ти докат'си купиш кола и кризата ти из'е'де 4те палки
Vw_wV написа:Ше видите вие след Нова Година за тия 4 палки даже 4-ка ще си взема(Голф)
passatdriver написа:колега знаеш ли каква е разликата между корса и саксо помисли малко -разход комфорт просто корса и саксо не може да се сравни видял ли си саксо със ръжда и разход от 4 на 100 за корсата е мираж
cceeccoo написа:Защо не погледнеш и Seat,97-98г. цената им е около 4к. с почти всички екстри.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта