Накладки
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
ей вие хвърлихте човека в някви филми да точи течност, да обезвъздушава... натисни го тва буталце с повечко зор и въртене ще се прибере, недей да точиш нищо!
Последна промяна от DimoNN на Нед 23 ное 2008 22:59, променено общо 1 път.
Днес при слагането на зимните гуми, видях че задните накладки си отиват, имат около 4 мм максимум до желязо. Благодаря ви за идеята, че освен че трябва да се натиска, трябва и да се върти по часовниковата стрелка
.
Доколкото разбрах от Eтка, задните дискове са 232x9mm не вентилирани. Да ме ориентирате от към марки цени. Предлагат ми Бош някъде около 50лв се вързва от Елиткар. Етката препоръчва АТЕ или Лукас..... та съм в размисли

Доколкото разбрах от Eтка, задните дискове са 232x9mm не вентилирани. Да ме ориентирате от към марки цени. Предлагат ми Бош някъде около 50лв се вързва от Елиткар. Етката препоръчва АТЕ или Лукас..... та съм в размисли

- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:Днес при слагането на зимните гуми, видях че задните накладки си отиват, имат около 4 мм максимум до желязо. Благодаря ви за идеята, че освен че трябва да се натиска, трябва и да се върти по часовниковата стрелка.
Вземи си Лукас (вече са TRW)! от аутохелп!
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
niksi написа:Колега явно не си сменял задни дискови с яко натискане не става трябва и да се върти и цилиндърчето по часовниковата стрелка за де се въне механизма на ръчната!!!DimoNN написа:става става...ама трябва силно натискане
Прав си, колега, извинявам се за объркването

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”