Здравейте.
Имам следния проблем. Като карам колата на газ(пасат б3 92 година 2.0 двигател пълна инжекция с обикновено газово - не инжекцион) няма проблем обаче като изключа от скорост или като стоя на място и започва да вдига обороти до над 4000, а на бензин спря изобщо да върви- стои си на 300-400 оборота.
Мисля си че проблема е в инжекциона и да попитам дали някои знае каде има сервиз кадето правят диагностика и да са добри

Проблеми с инжекциона на Пасат Б3
- zdravko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблеми с инжекциона на Пасат Б3
Виж да не смуче въздух от въздуховода или маркуча за картерните газове! На тази възраст почват да се прокъсват масово...
Стъпковия мотор
В итнерес на истината в момента вече пoдозирам стъпковия мотор. Знаеш ли как се чисти.
да но
Да но проблема не се проявява винаги. Тоест някой път се вдигат на празен ход някой път не. Което според мен не е от регулаж
- vankoni
- Автомобил: VW passat B3 B5.5
- Двигател: PF1991 ALT2003
- Контакти:
Re: да но
VenciNN написа:Да но проблема не се проявява винаги. Тоест някой път се вдигат на празен ход някой път не. Което според мен не е от регулаж
Да и при мен беше така, като напълня бутилката запчват да играят, като земе да свършва се оправя, пробвай моя вариант аз 2месеца си блъсках главата с същия проблем по какви ли не маистори ходих.
готово
почистих стъпковото моторче с ВД40 . Не съм го отварял но се надявам да е имало ефект. И акумолатора откачих за всеки случай.