Приети днес промени в закона за движение по пътищата

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Пон 24 ное 2008 1:15

В последно време се замислям, не може ли да стане като в "ХАмерика" да слагат камери в колите на господата униформени!?

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

wow

Мнениеот amikus » Пон 24 ное 2008 22:16

Stivi написа:
Теодор написа:
One написа:
kickd0wn написа:Е защо само наказнията ще променят. Няма ли най-накрая да монтират камери с микрофони в патрулките за да може дебелите тюлени да не могат да взимат подкупи. Само така ще стане работата в България, високи глоби и без избор за рушвети.

и аз това викам
докато шапкарите прибират рушвети безнаказано
сичко друго е ялово
    Добре де а кой ги дава тия рушвети :twisted: Нали в повечето случаи нарушителите им се молят аман -заман дайте да измислим нещо да не ми вземат книжката :idea:
    Не давайте рушвети и толкова :wink:
[/quote

Абсолютно е така ! Много са ми смешни хората дето пищят против корупцията на катаджиите,искали били пари :!: Ми НЕ ИМ ДАВАЙТЕ бе като сте толкова отворени ,да не би да ви опират пистолета в главата ! Като има ограничение 30 караш с 30,спазваш всяка ламарина която прилича на знак,слагаш колана преди да запалиш колата,плащаш си всички такси,минаваш преглед, оборудваш колата от до и никой няма да те спре ей така да ти иска пари. Трябва да се радвате и да палите свещ че за някоя дреболия минаваш с 10лв понеже иначе половината от нас да са останали "на трупчета" . И не ми казвайте че така остават несанкционирани джигитите дето карат с 200 и убиват хора понеже тези джигити може да са ваши роднини,близки или приятели а понякога и самите вие ! И докато не се промени "чипа" в главите на всички никакви полицейски мерки няма да спрат войната на пътя !

Ето поредният моралист който се изказва неподготвен,абе младеж ти каде живееш?,в америка ли каде ли тази държава е разядена от корупция на най-високо ниво аз съм убеден че 98% от колите или водачите са нередовни закона е безумен прилагането му още повече на тебе всичко ли ти е изрядно?Винаги ли караш по правилата и спазваш всяко ограничение?Никога ли не си правил нарушения?Това по улиците не е полиция а жалки просяци дет като им пуснеш чалга и почват кючек да играят за 10 лева на челото.Естествено че закона не важи за богатите важи само за обикновенният човек.Казваш не им давайте пари ами аз не им давам карам се с тях плаша ги използвам всеки техен пропуск срещу тях 4 пъти съм печелил дела и са ми падали актовете последният беше че имаше 2 патрулки аз на главен път пускам едната и тръгвам другата ме спира на буркан и ми вика че ще ми пишат за телефон акт и това от яд щото не съм ги пуснал забележете само колко са жалки и смешни.С разпечатката при адвоката жалба и тн. акта пада щото са хипер прости.Как да имам респект към такива полицай само ми кажи???

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Пон 24 ное 2008 22:50

Калоян Кирилов написа:В последно време се замислям, не може ли да стане като в "ХАмерика" да слагат камери в колите на господата униформени!?

Ае стига с тая Америка, че ще повърна ако видя още нещо Американско у нас.С копиране на идеи от тоя и ония нема да стане !

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

re

Мнениеот amikus » Пон 24 ное 2008 23:41

Аз не мисля че е по добре да откриваме топлата вода ако нещо работи добре в Тамбукту примерно и ще работи добре и у нас няма нищо лошо да се копира.В канада пише на магистралата на светлинни табла следното ограничение 90 при превишаване с 30 км глоба 100 долара с 50 км глоба 300 долара и тн. ти решаваш с колко долара в час да караш карай ако щеш и с 500 в България подобно нещо ще има поразителен ефект що на българина има само 2 начина да му въздействаш 1 да му бръкнеш в джоба 2 да му бръкнеш в дупето.

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: re

Мнениеот AmW » Вто 25 ное 2008 22:39

amikus написа:Аз не мисля че е по добре да откриваме топлата вода ако нещо работи добре в Тамбукту примерно и ще работи добре и у нас няма нищо лошо да се копира.В канада пише на магистралата на светлинни табла следното ограничение 90 при превишаване с 30 км глоба 100 долара с 50 км глоба 300 долара и тн. ти решаваш с колко долара в час да караш карай ако щеш и с 500 в България подобно нещо ще има поразителен ефект що на българина има само 2 начина да му въздействаш 1 да му бръкнеш в джоба 2 да му бръкнеш в дупето.

Ако си чел темата за "Платения център на София" щеше да разбереш какво му е лошото на копирането.
А ако не си ще ти кажа.Тези закони такси и т.н са мислени и правени за определени градове, държави, села и др. като е съобразена инфраструктура, трафик, поведение и маниери на шофиране и един куп неща.И понеже нашите момчета не искат да измислят нещо за разрешаване до някаква степен на проблемите, ги копират.
На мен са ми предостатъчни американските празници, все повечето американски думи с които ни заливат по телевизията, жълтите таксита и още доста неща които не ми се изброяват щото гледам филм.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”