Ахх тези ел. стъкла
- Rad3v
- Автомобил: Vw Golf 4 TDI
- Двигател: ARL 2000g
- Контакти:
Ахх тези ел. стъкла
Здрасти на всички, та попрочетох тук в форума, че на половерчетата им се прецаквали ел стъклата, та сношни както си се веселим в една кръчма тръгвам да си ходя ( не бях пил) и се наложи да си сваля прозореца свалих го до половината след тва обаче се оказа, че немога да го вдигна, викам си ко ши праим колата така немога да я остая с отворен прорец, свалихме кората едно др-го, е не ства да го дигна и нества, та въпроса ми е, ако е машинката само колко парички ще ми излезе, защото поразпитах и ми казаха, че се сменяло всичко вътре неможело да се смени само машинката, нека ако някой знае нещо по-въпроса да каже, че чух че били към 150 лв кирииките там.Мерси предварително
бтв колата е : Поло 97-ма 4 врати само отпреде има ел, незнам номера на двиг 1.0 е 
- Bamm bamm
- Автомобил:
- Двигател:
Ами ако си вземеш 2ра употреба не се знае в какво състояние ще бъде,така че по-добре да си направиш твоята..
А тези машинки са проблемни на половерите и дори да е друга,тя като е на 10 и нагоре години...Жилото се прецаква,а от жилото се прецакват държачите,к/о са пластмасови.Ролките стават на кайма и по-добре да не гледаш какво става,защото почва да ти се драйфа.
Нова машинка турска също не ти препоръчвам.Най-добре е да си направиш твоята,разбира се ако може.Намери майстор в твоето населено място,ако неможеш пиши ЛС ще ти дам кординатите на майстора,к/о ми я направи моята.Гарантирам,че когато ти го направи НЯМА да имаш никакви проблеми.
ПС Майстора е от София .
А тези машинки са проблемни на половерите и дори да е друга,тя като е на 10 и нагоре години...Жилото се прецаква,а от жилото се прецакват държачите,к/о са пластмасови.Ролките стават на кайма и по-добре да не гледаш какво става,защото почва да ти се драйфа.
Нова машинка турска също не ти препоръчвам.Най-добре е да си направиш твоята,разбира се ако може.Намери майстор в твоето населено място,ако неможеш пиши ЛС ще ти дам кординатите на майстора,к/о ми я направи моята.Гарантирам,че когато ти го направи НЯМА да имаш никакви проблеми.
ПС Майстора е от София .
-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
re
от моторчето ли е или от проблемните за всички пласмасови държачи.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Току що се прибирам след няколко часово обикаляне да търся мех. за ляво ел.стъкло за двуврато Поло, оказва се че по моргите няма има само за четириврати
Но по интересното е че и нови няма само в Юнитрейд на цена 175лв
Така че моторчето на Раковска за нови втулки,четки и почистване - 35лв, нови водачи 2бр.- 20лв и вече си имам работещо стъкло 
ако беше в София - да отидеш при Пламен Маджаров да ти реши дертовете ама във Варна......
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=34174
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=34174
- Rad3v
- Автомобил: Vw Golf 4 TDI
- Двигател: ARL 2000g
- Контакти:
Може да се локва темата, отидах при един човек, който слага аларми и т.н (там ме насочиха) Замери човека едно др-го, гледахме копчето, сложихме външен източник на ток с накрайник като копче за ел и машинките пробачкаха, оказа се едно кабелче м/у вратата и колата там където минават кабелите от копето към вратата ( има един мъркуч и вътре са те) то се е скъсало, и запойхме го и целия ми ремонт струваше 10 лв и два дена главоболия 
Здравейте, имах абсолютно същия проблем. Стъклото се отвори до половина и вече не мръдна. Махнах кората на вратата, откачих прозорчето, махнах целия механизъм и след това го разглобих до последната гайка. Моторчето работеше. Проблема беше в механизма, който се състои от едно пласмасово зъбно колело, задвижвано от метални зъбци, които по някое време прецакват пласмасовите и спира. Ако си разглобиш механизма, може с пила да изпилиш повредените участъци на пласмасовото зъбно колело и да си решиш проблема. Дръг възможен проблем е просто шините да са мръсни и да е заял механизма, може да ги свалиш, почистиш и смажеш пак. Има и трети вариант, моторчето да се е развалило, но не се отчайвай, разглоби го, извади бобината и я смажи хубаво, после пак го сглоби и трябва да работи. Няма какво да е друго. В общи линии, това е работа за един цял ден. Втора употреба може да купиш целия механизъм, не продават отделни части - струва 150лв, толкова ми предложиха. Успех.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”