мерси
значи до сега нямах никакви проблеми освен с окачването но сега изведнъж ми казаха че имам проблем с комутатора можете ли да ме ограмотите малко понеже ми обесняват че ако имам проблеми със свешта можело пак да ми даде същия дефект (комутатор )
1.8 Т 150 к.с 1996г.
колата просто една сутрин започна да работи на три цилиндъра
неса свещи нее бобината над свеша понеже ги размених от 1 със 2
и пак си работи на 3 махнах кабелите един по един последожателно и само на 2-ри не си променя гласа та направиха и ps диагностика ине даде никаква грешка не намериха и причината та после се почна по теория на вазможностите и най -накрая стигнахме до комутатор
но господа майсторите казват че трябва да сменям и свещи за по-сигурно
Имаше един гяволък за комутатора - Ваското1 го проверява с един светодиод. Мига на някакви интервали и т.н.
А ти мигаш по същия начин като ти кажат цената на оригинален.
Аз го сменях преди година и половина и беше около 150 лв "Хуко".
В Юнитреид - 506лв и една седмица доставка Свещите може да си ги смениш за успокоение. Те са най-евтини. Бобините са кофти -> 4 броя по около 100 лв парчето.
Да караш 1.8Т -> безценно
мерси колега това с диода аз го пробвах само че с фазомер и крачето за втори цилинър свети без интервал това ми е ясно 260 лв е по бош 150 лв по huco но неми стана ясно как ще връща ток ако ми е преебана свеща че да прецака комутатора
аааа що се отнася до 1.8 т
Последна промяна от finikiets на Сря 26 ное 2008 10:04, променено общо 1 път.