Значи, понеже във Варненските университети има безжичен нет, бих искал да питам дали няма някой потребител и парола. Понеже за да се сдобиеш с потребител и парола в университета трябва да си студент, и трябва да се подаде молба за да ти дадат потребител и парола.
Та има ли някой някакви потребители, дет може да сподели със съфорумниците, най-вече ми трябва за ТУ-то.
Мерси предварително на всички.

Лузър и парола на WiFi-тата на ИУ и ТУ Варна?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- V_i_T
- Автомобил: Golf 2 GTI
- Двигател: PB 1.8i 112 hp 1991
- Контакти:
Insect написа:Пак повтарям че е за ВСУ... за ТУ
Да, има в ТУ, казаха ми познати, но и те не са студенти да та имат парола, затова реших да направя темата, който каквото знае да казва.
Нещо от сорта като код за mobile-то

P.S. Някой ако знае пароли на всички други защитени WiFi из Варна нека сподели, стига това да не е вашия потребител за който сте си платили

- V_i_T
- Автомобил: Golf 2 GTI
- Двигател: PB 1.8i 112 hp 1991
- Контакти:
ISRalien написа:Не е много добра идея това, защото може да се злоупотребява МНОГО сериозно и отговорност ще носи студента, който си е предоставил юзъра+паролата
Според мен това са го направили за да не се закача всяка една маймуна на клона, а само колкото да ограничат достъпа.
Честно казано, тази информация за потребител и парола на много хора според мена няма да е полезна, но лично за мен - да, защото живея във вълната зона на Изгрев и там съм с California и хващам много мрежи, затова мога да се вържа към някоя колкото да имам за браузване и Skype, другите как ще се вържат там? Освен да отидат до МЕИ-то с колата и да си пусне лаптопа в колата.
Ако някой мисли, че е опасно, или пък поради една или друга причина не иска да сподели потребител и парола - не задължавам никого, който реши да сподели - мерси и

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
V_i_T написа:ISRalien написа:Не е много добра идея това, защото може да се злоупотребява МНОГО сериозно и отговорност ще носи студента, който си е предоставил юзъра+паролата
Според мен това са го направили за да не се закача всяка една маймуна на клона, а само колкото да ограничат достъпа.
Честно казано, тази информация за потребител и парола на много хора според мена няма да е полезна, но лично за мен - да, защото живея във вълната зона на Изгрев и там съм с California и хващам много мрежи, затова мога да се вържа към някоя колкото да имам за браузване и Skype, другите как ще се вържат там? Освен да отидат до МЕИ-то с колата и да си пусне лаптопа в колата.
Ако някой мисли, че е опасно, или пък поради една или друга причина не иска да сподели потребител и парола - не задължавам никого, който реши да сподели - мерси и
Не говорех за теб, колега, а за някой от тия 20 000 регистрирани потребители, на който нищо не му пречи да отиде покрай университета с лаптопа и да направи камара магарии..
Все пак това е публичен форум!
Апелирам който може да помогне на колегата да го направи на ЛС!
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Ах на батко сладките!
Такива тарикатчета как ви обичам

Ходете! Борете се! Търсете авантата!

Само после да няма Ох! що стана? откраднаха ми icq-то откраднаха ми skype-a, ааа някой ми е писал от user-a във Форума....
А колко поразии други могат да ви направят.... Само да попаднете на някой с повечко "свободно време"
П.П. София, В района на Хотел Плиска има къде да се закачите... защити няма ... интернет бол и без пари... само елате
Върни се в “ОФФ-Топик - други”