Handsfree за кола - да се връзва с радиото
-
- Автомобил:
- Двигател:
Handsfree за кола - да се връзва с радиото
Търси се такова нещо. Ако може, да не е мноо скъпо. Ако има значение, колата е Шкода. Да е блутут.
Последна промяна от myrshavija на Вто 25 ное 2008 15:01, променено общо 1 път.
- soto73
- Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
- Двигател: CRLB 2015
- Контакти:
Има много колега и вече са доста евтини!По принцип на"Parrot"са с букса и само откачаш и закачаш!После си прекарваш микрофона където мислиш,че ще ти е най-удобен и това е!Няма никаква философия
http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=27114
Намерих тук един модел,който не е лош,но цената му нещо не ми харесва!Ако имаш някой познат извън БГ,можеш да му поръчаш един!Този модел в момента го има тук на промоция(Испания)само за 49€

http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=27114
Намерих тук един модел,който не е лош,но цената му нещо не ми харесва!Ако имаш някой познат извън БГ,можеш да му поръчаш един!Този модел в момента го има тук на промоция(Испания)само за 49€

Последна промяна от soto73 на Вто 25 ное 2008 14:43, променено общо 1 път.
- edisonov
- Автомобил: VW Golf 8 Variant
- Двигател: 2025
Една позната ходи в Китай и ми донесе като подарък огледало с блутут. Та въпросното огледало се закрепва върху оригиналното такова за задно виждане и действа като микрофон и слушалка с високоговорител. Много лесно се свързва с всякакви телефони и е лесно за работа, но поне моето може да работи само с един телефон което не ми допада много, но нали е подарък все пак.
Единствения недостатък ако мога така да кажа е, че когато говоря аз понякога не ме чуват много добре щото все пак микрофона е на разстояние от мен, а има доста странични шумове когато се движи колата. Иначе аз чувам перфектно.
Та такова би ти свършило същата работа само дето и идея си нямам какви кинти е.
Единствения недостатък ако мога така да кажа е, че когато говоря аз понякога не ме чуват много добре щото все пак микрофона е на разстояние от мен, а има доста странични шумове когато се движи колата. Иначе аз чувам перфектно.
- soto73
- Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
- Двигател: CRLB 2015
- Контакти:
edisonov написа:Една позната ходи в Китай и ми донесе като подарък огледало с блутут. Та въпросното огледало се закрепва върху оригиналното такова за задно виждане и действа като микрофон и слушалка с високоговорител. Много лесно се свързва с всякакви телефони и е лесно за работа, но поне моето може да работи само с един телефон което не ми допада много, но нали е подарък все пак.
Koлегата търси да се свързва с радиото и звука да е от говорителите!Това огледало не съм сигурен че се свързва с радиото!
- edisonov
- Автомобил: VW Golf 8 Variant
- Двигател: 2025
soto73 написа:edisonov написа:Една позната ходи в Китай и ми донесе като подарък огледало с блутут. Та въпросното огледало се закрепва върху оригиналното такова за задно виждане и действа като микрофон и слушалка с високоговорител. Много лесно се свързва с всякакви телефони и е лесно за работа, но поне моето може да работи само с един телефон което не ми допада много, но нали е подарък все пак.
Koлегата търси да се свързва с радиото и звука да е от говорителите!Това огледало не съм сигурен че се свързва с радиото!
Ами това върши абсолютно същата работа както това с радиото. Затова му го предложих като вариянт.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Спрял съм се на 3 варианта:
1. http://mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=37772
Ако цената не бъде одобрена минаваме на план Б:
2. http://www.office1.bg/%CE%F4%E8%F1+%F2% ... 00200.html
А пък ако се окаже, че тва не работи минаваме на план В
3. http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=27114
1. http://mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=37772
Ако цената не бъде одобрена минаваме на план Б:
2. http://www.office1.bg/%CE%F4%E8%F1+%F2% ... 00200.html
А пък ако се окаже, че тва не работи минаваме на план В
3. http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=27114
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нека и аз да споделя моят опит
Парот - много добри с добро качество на разговора са, не си го инсталирах понеже няма опция гласово набиране и няма памет да си запаметиш телефонни номера, така че като ти звънне някой да ти излиза на дисплея и екрана на колата.
Оригиналната инсталация за голфа на фолксваген - за да си ползвам всички бутони на волана и на навигацията с памет за тел указател, гледах тук в сащ само няколко човека от вортекс си я бяха монтирали сами и не само че е доста работа а пък и струва над 3 000 $.
Алтернативата на всичко това до тук намерих само в едно устройство - Гармин Нюви 760
много съм доволен от него, има опция да си свържеш гсма през блутут и след тва пращаш сигнала към радио честота /ФМ трансмитер/ в колата и така си ползваш всичките оригинални тонколони. Също така има гласово набиране, touch screen, голям екран и сам ти показва тел указател от гсма, няма нужда да инсталираш и деинсталираш или копираш разни имена и номера. Когато провеждам разговор качеството е добро, обаче понякога има смущения на ФМ честотата. Засега това е най добрата и лесно осъществима алтернатива която аз успях да намеря.
поздрави

Парот - много добри с добро качество на разговора са, не си го инсталирах понеже няма опция гласово набиране и няма памет да си запаметиш телефонни номера, така че като ти звънне някой да ти излиза на дисплея и екрана на колата.
Оригиналната инсталация за голфа на фолксваген - за да си ползвам всички бутони на волана и на навигацията с памет за тел указател, гледах тук в сащ само няколко човека от вортекс си я бяха монтирали сами и не само че е доста работа а пък и струва над 3 000 $.
Алтернативата на всичко това до тук намерих само в едно устройство - Гармин Нюви 760

много съм доволен от него, има опция да си свържеш гсма през блутут и след тва пращаш сигнала към радио честота /ФМ трансмитер/ в колата и така си ползваш всичките оригинални тонколони. Също така има гласово набиране, touch screen, голям екран и сам ти показва тел указател от гсма, няма нужда да инсталираш и деинсталираш или копираш разни имена и номера. Когато провеждам разговор качеството е добро, обаче понякога има смущения на ФМ честотата. Засега това е най добрата и лесно осъществима алтернатива която аз успях да намеря.
поздрави
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
CellNet ™ написа:Нека и аз да споделя моят опит
Тук си в голяма грешка.
Памет има и не е нужно да правиш нищо, той сам си се синхронизира със телефона, т.е. копира целия указатал.
А и гласово набиране си има.

Parrot
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”