Да бъдем добри в един по-различен ден - III. Дата и час!!!
joser написа:тортата последно от Варненската крамер ли остава, че човекът от там чака отговор на офертата (по-горе я постнах)?
мога да питам за чершафи производителя от Пловдив, от който поръчахме чершафите и калъфките за Благоевградския дом. понеделник дори мога да отида до пловдив и да избера десен или ако ги поръчаме по-рано направо да ги взема. още утре ще се опитам да се свържа за цени.
Аз съм съгласен. Седмица преди 19ти ще се видим и ще поръчаме тортата. Питах тук - там и цените са сходни. Ако другите нямат нищо напротив ...
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
говорих с производителя от Пловдив на чершафи -
става дума за пълен комплект стандартен:
чершаф долен 1.30х2.20;
чершаф горен с дупка 1.10х2.15;
калъфка 50х70см.
с детски мотиви, 18лв. комплекта.
говорих с него за 44 броя да направи за понеделник 1.12, за да мога да ги взема. може и за през седмицата1-5.12 да ги получим, но не знам дали ще има кой да ги вземе. плащането може и на 1.12 да го направя кеш като отида да пишем фактурата.
наобяд пак ще се чуя с него - 22бр. ли да поръчаме или 44бр. комплекта?
или да чакаме друга оферта?
става дума за пълен комплект стандартен:
чершаф долен 1.30х2.20;
чершаф горен с дупка 1.10х2.15;
калъфка 50х70см.
с детски мотиви, 18лв. комплекта.
говорих с него за 44 броя да направи за понеделник 1.12, за да мога да ги взема. може и за през седмицата1-5.12 да ги получим, но не знам дали ще има кой да ги вземе. плащането може и на 1.12 да го направя кеш като отида да пишем фактурата.
наобяд пак ще се чуя с него - 22бр. ли да поръчаме или 44бр. комплекта?
или да чакаме друга оферта?
- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
Значи обадих се в фирмата с която работя.
До час-два ще имам готова оферта за стандартните размери дадени от joser. Предполагам, че цената ще е около 14лв./к. като това е с ДДС.
ДДС-то мога да го изтегля и съответно преведа в клубната каса. За тази цел обаче фактурата ще трябва да бъде написана на моята фирма.
До час-два ще имам готова оферта за стандартните размери дадени от joser. Предполагам, че цената ще е около 14лв./к. като това е с ДДС.
ДДС-то мога да го изтегля и съответно преведа в клубната каса. За тази цел обаче фактурата ще трябва да бъде написана на моята фирма.

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
не става според мен, нямаме черна каса в клуба, за да оправдаем останалите пари (данъчната основа).Insect написа:Значи обадих се в фирмата с която работя.
Но пък офертата е по-добра с 4 лв., така, че според мен с ф-ра на името на клуба е ок
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
batmilko написа:не става според мен, нямаме черна каса в клуба, за да оправдаем останалите пари (данъчната основа).Insect написа:Значи обадих се в фирмата с която работя.
Но пък офертата е по-добра с 4 лв., така, че според мен с ф-ра на името на клуба е ок
Да, ама имат ли детски мотиви? Или са чисто бели? Щото и това има значение...
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за чершафите искам и още нещо да уточним - да поръчаме два-три детски десена, за момичета, момчета, да не са еднакви всички, става ли?
аз днес говорих с фирмата, казах им, че обмисляме офертата още.
най-късно на 1.12 ще дадем поръчката като отида при тях на място.
ако поръчаме на 1.12, поръчката ще е готова на 4.12 (5.12 най-късно).
само че тогава ще трябва да измислим как да ги вземем от Пловдив.
аз днес говорих с фирмата, казах им, че обмисляме офертата още.
най-късно на 1.12 ще дадем поръчката като отида при тях на място.
ако поръчаме на 1.12, поръчката ще е готова на 4.12 (5.12 най-късно).
само че тогава ще трябва да измислим как да ги вземем от Пловдив.