ceckoto написа:мерси колега моя протектор на гумите е 6мм значи ще изкарат и тая зима
Няма да те питам за ДОТ и дали караш с тях и лятото - тогава дълбочината е последната ти утеха за добро пътно поведение
Gladiator6 написа:Моля някой по вещ да ми обясни... Благодаря предварително просто няма Dunlop 3D R13и ако трябва да избирате между Fulda and Dunlop кое бихте предпочели.
Gladiator6 написа:Това 155/70R13 75T
75T- какво е ? защо еднакви гуми с почти еднакви размери имат 50% разлика в цената немога да си отговоря... И Michelin Alpine има ли 13-ки ? просто на моята корсичка немога да и сложа 15 - ОГРОМНИ ЩЕ СА И 100% ще стане и по тромава а и ще опират.
CARLSON написа:Gladiator6 написа:Това 155/70R13 75T
75T- какво е ? защо еднакви гуми с почти еднакви размери имат 50% разлика в цената немога да си отговоря... И Michelin Alpine има ли 13-ки ? просто на моята корсичка немога да и сложа 15 - ОГРОМНИ ЩЕ СА И 100% ще стане и по тромава а и ще опират.
цифрите от 75Т са тегловен индекс - какво тегло издържа 75 = 387 кг
буквата е скоростен индекс Т = 190 км/ч
има 13 '' michelin alpin с твойте размери , към 110 лв мисля че бяха
по отношение на 13'' - 15 '' диаметъра на гумата е същия само размера на джантата и цената на гумите са различни
13 '' ти е на 70 , а 15 '' ще ти е на 50
CARLSON написа:ето ти всички алтернативни размери за твоята кола , годината не си казал
виж в табличката и прецени , тум може да видиш и цени ориентировъчно
http://www.avtogumi.bg/oscommerce/advanced_search_result_marka.php?seria=Corsa&marka=OPEL
morfei1 написа:В най-студените месеци, Декември, Януари ползвам колата си много малко и избягвам да пътувам пък ако ще и с най-перфектните зимни гуми на света да съм. Само при неотложна работа.
lrlmodo написа:Вече съм с 4 Uniroyal MS Plus 5
За тази марка е характерно, че правят невероятни гуми за дъждовно време (даже на тях изрично го пише) както и в сайта им.
Досега ги карах на сняг и дъжд - спокойно мага да кажа, че са много добри гумис отлично поведение.
А и цената им е доста добра
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 47 госта