Някой взимал ли е неустойки от стройтелство на зелено?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 26 ное 2008 13:32

Matematiks написа:Рабит и ти си виновен....
Как ще дадеш един бидон паари на някакъв дет понятие си няма,ми ходи разгледай какво е построил,подизпълнителите зависят само от собствената му съвест,не можеш да го задължиш ....
скоро бях в един блок да работя,еми да ти кажа всичките инструменти там бяха Хилти,е много ясно че блока бе обявен за най-добър за миналата година в района ни,ама човека работи с критерий и там манговци майстори не видях

И за кое точно съм виновен - че ни е такава държават или за глада в Сомалия?Само да спомена ,че от околните 10-20 блока само моя е добре изпълнен - другите в сравнение с него на ми се говори.Сам си прави сметката.Никъде не споменавам качеството на стройтелство ако си забелязал/ама сички го пишете в темата щото тва ви се е набило от нащо мизерна действителност/-говорих за срок и изпълнение на проект.Иначе за фирмите със много обекти не ми се говори/ти що мислиш че сторят със собствени сили :idea: / :cry: Пък тва еч майсторите били с Хилти :lol: и кой го е обявил за най-качествения блок - кмета ли :lol:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 26 ное 2008 13:34

connor cane написа:
Абе я кажи - изчисти ли голфарата от гняста на полицаите? Ареса ли ти спрея за таблото? :D

Изчистих я-нали го писах в темата даже :) .Иначе спрея много ми хареса ма бащата гадината го гепира :lol:

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Сря 26 ное 2008 13:55

оо сега като се почне тока и парното ще стане весело :lol: аз си спомням в моя блок колко време тока беше със жици от един трансформатор, а парното го пуснаха миналата година в края на зимата (буквално 5 дена преди да стане топло)

иначе имаш късмет че не е години забавяне, всички в софия знаят "боримечката" - гледам чак сега пак започнали да го довършват тоя мегаблок :lol:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 26 ное 2008 14:13

Да и за простотийте с тока и парното съм наясно :cry: - идват гоидна след Акт 16 :cry:

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Сря 26 ное 2008 14:37

има си списания и класаций за това Рабит,гледам си от бранша пък....
тогава защо се оплакваш че взели най ефтините подизпълнители или не разбрах аз

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 26 ное 2008 15:29

Евтините подизпълнители бавят строежа-поне такива са ми наблюденията.Дали ще е качествено зависи най-вече от лицето което ги надзирава-повечето случей инвеститорите си взимат технически ръководител от тяхна страна.Не се оплаквам - просто темата стана такава.Искам да взема пари който са ми за неустойки :D - за тва и беше темата.
P.S.Мисля че коментарите на тема стройтелство са безмислени - най-малко щото са всеобхватни.Ако някой има да добави нещо за неустойки ,договор..... - да зповяда.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 26 ное 2008 15:43

като си вземеш договора сканиран ми го пусни да го видя

Върни се в “ОФФ-Топик - други”