Вибрации в купето на Голф3.
-
alligator
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вибрации в купето на Голф3.
Преди около 1-2 месеца ми се появиха вибрации в купето без да си спомням някаква конкретна причина за тях. Мисля си че са от гърнето защото от него се чува дрънчащ звук и като подпра ауспуха с крак този звук спира. Но си мисля че това не е причината за вибрациите а по скоро последица от тях. Като карам на павета се чуват скърцания от всяка пластмаса в колата което преди го нямаше. Тампоните на гърнето изглеждат като нови и не смятам че са за смяна. Въпроса ми е дали има някои елемент около двигателя който да внася тези вибрации освен може би ангр. ремък защото почва да става адски досадно вече.
-
alligator
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами основно са когато колата е спряла. Като се движа не ги усещам освен ако не минавам по павета. Иначе когато е спряла от гърнето и ауспуха се чува звук все едно някой е пуснал монетка в гърнето и тя се дрънка навсякаде. Много дразнещо. Мисля си за това което каза колегата за тампоните на двигателя. Те могат ли да се видят отгоре или трябва да ходя на канал?
Спомням си сега, като че ли вибрациите почнаха като се опитах на задна да се кача на един висок бордюр и на няколко пъти като не е достатъчно засилена колата знаете как гумата се блъска все едно като в стена. Мисля си дали не се е разместило нещо оттогава но мисля че проблема не е в ауспуха и гърнето.
Спомням си сега, като че ли вибрациите почнаха като се опитах на задна да се кача на един висок бордюр и на няколко пъти като не е достатъчно засилена колата знаете как гумата се блъска все едно като в стена. Мисля си дали не се е разместило нещо оттогава но мисля че проблема не е в ауспуха и гърнето.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”