Хмм ... а на мен ония търговец ми говореше нещо, че трябвало да платя ... направо не знам. Трудна работа е като трябва да се оправям сам и само Вие съфорумци сте ми насреща, за което искренно Ви благодаря.
Дано всичко си мине гладко.

Въпроси, относно закупуването на автомобил(Важно за мен!)
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
До колкото знам екотакса се плаща при бракуване
(ако бъркам някой да ме поправя
)

Последна промяна от snupeca на Сря 26 ное 2008 22:33, променено общо 1 път.
- snupeca
- Контакти:
B.Kirev написа:То ще си проличи. Значи като вземам колата до КАТ ли трябва да идем за да я прехвърлим ... нотариус трябва ли или нещо от сорта? Мога ли да карам колата без никакви номера докато стигна до КАТ?
Прехвърляш при нотариус, вземаш старите документи и в КАТ но БЕЗ номера по-добре недей да я караш ХИЧ трябва да ти дадат от автокъщата макар и картонени некви да се придвижиш до КАТ

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
snupeca написа:До колкото знам екотакса се плаща при бракуване(ако бъркам някой да ме поправя
)
И при внос на автомобил.А за колегата да трябва ти нотариос преди да отидеш в кат трябва да имаш договор за покукпко-продажба.Разбери се с продавача да пишете в договора възможно най-ниската сума,за да платиш по ниска комисионна.Аз моята когато я взех я писахме за 1200лв и комисионната беше 80лв(бегли спомени)След това в кат с копие от договора и повече търпение и за един ден може и да си готов.Увери се,че с колата всичко е наред щото там ще минаваш на преглед и ще те върнат.Незнам само дали трябва да се прави гражданска.Успех
- snupeca
- Контакти:
rosen79 написа:snupeca написа:До колкото знам екотакса се плаща при бракуване(ако бъркам някой да ме поправя
)
И при внос на автомобил.А за колегата да трябва ти нотариос преди да отидеш в кат трябва да имаш договор за покукпко-продажба.Разбери се с продавача да пишете в договора възможно най-ниската сума,за да платиш по ниска комисионна.Аз моята когато я взех я писахме за 1200лв и комисионната беше 80лв(бегли спомени)След това в кат с копие от договора и повече търпение и за един ден може и да си готов.Увери се,че с колата всичко е наред щото там ще минаваш на преглед и ще те върнат.Незнам само дали трябва да се прави гражданска.Успех
Мерси за корекцията колега

-
- Автомобил:
- Двигател:
В КАТ ми е ясно, че ще се чака
Като си вземах книжката имаше поне 20-25 човека, които бяха гушнали номерата си и чакаха нещастно. Само при мисълта, че ще бъда един от тях ми става кофти, но знам ,че заради мерака ако се налага дори и ще преспя там ако трябва
В 9:00 почва цялата шмекерия. Ако се озова около 10:00-10:30 до нотариуса(познат), от там в КАТ ... може найстина и за ден да мине. Само ми е чудно найстина колко горе-долу ще излезе. По мои сметки като броя привилегиите на инвалид 2-ра степен, ще излезе около 150-200лв. ... греша ли?

В 9:00 почва цялата шмекерия. Ако се озова около 10:00-10:30 до нотариуса(познат), от там в КАТ ... може найстина и за ден да мине. Само ми е чудно найстина колко горе-долу ще излезе. По мои сметки като броя привилегиите на инвалид 2-ра степен, ще излезе около 150-200лв. ... греша ли?
- snupeca
- Контакти:
B.Kirev написа:В КАТ ми е ясно, че ще се чакаКато си вземах книжката имаше поне 20-25 човека, които бяха гушнали номерата си и чакаха нещастно. Само при мисълта, че ще бъда един от тях ми става кофти, но знам ,че заради мерака ако се налага дори и ще преспя там ако трябва
По-добре носи повечко пари в джоба за всеки случай - преди 4г - номера 60 кинта некви левчета за формуляри и талон,служебна книжка

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”