ISRalien написа:Добре де хора, що не се обадите на доставчиците си не разбирам?
аз на моя змънях, но не смятат за нужно да вдигнат (сигурно са почивка хората

martinpetroff написа:Освен това аз имам други съмнения за твоя комп, и затова те съветвам да си изтеглисх HijackThis и да махнеш всичко съмнително.
http://www.brothersoft.com/hijackthis-d ... 61608.html
Аз бих те посъветвал още и да погледнеш процесите които са стартирани заедно с Vistata. Там според ме е проблема - т.е. имаш някой процес или нещо което работи с нета и след известно време ти преебава някои порт - примерно 8080 и т.н. (щом имаш Skype и ICQ).
rosy написа:Май и аз имам на лаптопа донякъде сходен проблем. Проблема се изразява в липса на нет за по минута и после пак тръгва. Ползвам уаерес. Звънях на доставчика, проблема не е в него, а в компа. Едно момче от тях ми предложи да мине през нас и да оправи проблема. Много любезно, но ако прочета някой простичък съвет как да се оправя сам ще му го спестя
Matematiks написа: ...Иначе има една антивирусна дето работи 100% при всички познати вируси. Казва се Linux.![]()
![]()
![]()
valdesbg написа:rosy написа:Такава е марката![]()
И сега значи сменям рутера ли
Не е нужно да сменяш марката ! Просто скокни до сервиза (предполагам е в гаранция) да го тестват , обясни ситуацията ... или направо да го сменят (те знаят за проблема) .
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта