Вчера отивам да ми сложат зимни гуми на колата в гумаджийница. Понеже не веднъж съм оставал изненадан от цената след като ми извършт някоя услуга, решавам да попитам колко ще ми струва за 17 -ки алуминиеви. Човека ми казва около 32 лв. за четирите, но ще почакаш малко защото има хора пред теб. ОК няма проблем. След час и половина почват да работят по колата. Навъртам се около "майстора" да гледам какво прави и гледам, че при свалянето на гумата машината задира по джантата и му казвам. Направи резка дълга около 3-4 см. ОК не е нещо кой знае какво, но му казах да внимава - излезнах. Човека си работи и ми смени гумите взех си летните и като се загледах в едната гума гледам цяла окръжност направена, гледам друга гума и там, гледам третата гума и там! Причерня ми!!! Викам му какво правим сега? Ония казва - машината така работи, неможе да се направи друго яче. Като капак на всичко пича ми подава и сметката!!!
Баси народа некадърен!
Искам да попитам застрахователя дали може да го изплати като щета? Има ли смисъл да хода при него?
заглавието
mod edit: Varbona